Megisti-Kaş Yüzme Yarışı 30 Haziran'da yapılacak
Megisti-Kaş Yüzme Yarışı, 30 Haziran Pazar günü 18'inci kez yapılacak.

Megisti-Kaş Yüzme Yarışı, 30 Haziran Pazar günü 18'inci kez yapılacak.
İlki 2005 yılında düzenlenen, Kovid-19 salgınında iki yıl ara verilen organizasyon, Meis (Megisti) Adası'ndan başlayıp, Antalya'nın Kaş ilçesinde tamamlanacak.
Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan organizasyon komitesi başkanı Polat Dede, bu yıl rekor katılımla 17 ülkeden 180 yüzücünün kayıt yaptırdığını belirtti.
Yarışın dünyada ilk ve tek olduğunu dile getiren Dede, şu ifadeleri kullandı:
"Dünyanın gözü 30 Haziran’da burada olacak. Yarışın bir kotası var. 800 başvuru geldi. Bu bir rekor. Ancak 180 kişi alabildik. Yüzde 60'ı yabancı, gerisi Türkiye’den. Antalya ve Kaş için çok güzel bir gelişme. Yarışa 5 kıtadan sporcular katılıyor. Güney Amerika ve Afrika hariç her kıtadan var. İngiltere, Amerika, Kanada, İrlanda, İspanya, İtalya, İngiltere'den çok fazla sporcu var. Dünyanın ilk ve tek iki kıta arasında düzenlenen yarışı."
Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan da sporcuların barış için iki ülke, iki kıta arasında kulaç atacaklarını söyledi.
MK Group Turizm Koordinatörü Cenk Çığır ise dünyadaki en önemli yüzme yarışlarından Megisti-Kaş Yüzme Yarışı'na destek olmaktan dolayı gurur duyduklarını aktardı.
Kofisler Oto Antalya Genel Müdürü Kaan Bulad da tüm sporcuların yanında olacaklarını vurguladı.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün’den transfer çalışmalarını sürdüren Antalyaspor A.Ş.’ye dikkat çekecek bir uyarı geldi.
Antalyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Ergün basın mensuplarıyla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ergün kulübün mali sorunları olduğunu ama Antalyaspor’un sahipsiz olmadığını söyleyerek, “Antalyaspor’un zarar görmesine asla izin vermeyeceğiz” dedi
Süper Lig’de üst üste alınan başarılı sonuçlarla rahat konuma geçen Antalyaspor, gelecek sezonun planlamasına başladı. İç ve dış transferde harekete geçmeye hazırlanan Kırmızı-Beyazlılar, sözleşmesi tamamlanacak Larsson ile masaya oturmaya hazırlanıyor.
Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tüm kulüp çalışanları ile birlik, beraberlik içerisinde olduklarını belirterek, "Biz kaçan bir yönetim değiliz. Nasıl zor zamanda geldiysek zor zamanlarda da bu kulübün yönetiminde biz bu kulübün içerisindeyiz. Önümüzdeki maçlarımızı almak zorundayız.7 maç var. Kümede kalabileceğimiz seviyeye kendimiz gelmeliyiz, başkasını ne yaptığı önemli değil, bizim kazanmamız gerekiyor" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Antalya İl Müdürü Yavuz Gürhan bir dizi ziyaretlerde bulundu.
MUĞLA (İHA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Bodrum FK maçının ardından yaptığı açıklamada ''İlk 20-25 dakikalık oyundan pek memnun değilim, havanın bozması fırtınanın gelmesiyle beraber takım biraz kendine geldi'' dedi.
Süper Lig’deki 1000’inci maçına Bodrum FK karşısında çıkan Antalyaspor, 2 haftalık galibiyet serisine veda etti. 0-0 sona eren karşılaşmayla taraflar puanları paylaşırken, Antalyaspor 40 puana ulaştı.
Alanyaspor’da Fatih Tekke’nin ardından göreve gelen ve sonrasında koltuğunu Joao Pereira’ya devresen Sami Uğurlu, yaşanan başarısızlığın nedenini anlattı. Uğurlu, devre arası transfer döneminin başarılı geçmediğini savundu.
Bodrum FK’ye yenilerek kümede kalma yolunda ağır yara alan Alanyaspor, Süper Lig’de son 5 haftanın en kötü performansını sergileyen takım durumuna düştü. Son 5 haftadan puan çıkaramayan Turuncu-Yeşilliler, 32’nci haftada oynayacağı Samsunspor karşılaşmasından da puan çıkaramaması halinde 9’uncu sezonunu geçirdiği Süper Lig’de en kötü serisine imza atacak.
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile beraberindeki heyet Antalya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette Antalyaspor'un mevcut mali durumu ve geleceğe yönelik projeler masaya yatırıldı.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz