MECLİS OLAĞANÜSTÜ ONAYI VERDİ
Yaklaşık 40 senedir imara açılmayı bekleyen Kırcami Mahallesi İmar Planı, bugün gerçekleştirilen olağanüstü mecliste onaylandı.

Yaklaşık 40 senedir imara açılmayı bekleyen Kırcami Mahallesi İmar Planı, bugün gerçekleştirilen olağanüstü mecliste onaylandı.
Yaklaşık 27 bin nüfusa sahip Güzeloluk, Doğuyaka, Yeşilova, Kırcami, Mehmetçik, Tarım, Zümrütova, Topçular mahalleleriyle birlikte Fener ve Çağlayan’ın belli bölümlerini kapsayan bölgede plan çalışmaları 41 yılı geride bıraktı. 1980’de başlayan süreç, davalar, itirazlar, iptallerle geçti. Bugün gerçekleştirilen Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi bugün tek gündem maddesi Kırcami İmar Planı ile olağanüstü toplandı. Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında 5 ve 25 binlik imar planları onaylandı.
HABER MERKEZİ
Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği lüks araç, park halindeki araç ve 6 motosiklete çarptı. Kaza sonrası araçtan inen sürücü ve beraberindekiler, rahat tavırlarıyla verdikleri hasarı kontrol ederek olay yerinden uzaklaştı.
Eski Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan, CHP’li Belediye Başkanı İlkay Akça’nın koltuğunda geçirdiği 1 yılı, adeta bir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, Antalya beklenen yağmura teslim oldu.
Yurdun birçok yerinde yağışlı hava etkisini sürdürürken Antalya’da da Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününde hava, parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak.
Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü vatandaşlar Antalya’daki nöbetçi eczaneleri araştırmaya başlarken, Antalya Eczacı Odası tarafından yayınlanan liste ile bugünkü nöbetçi eczaneler belli oldu.
Antalya’nın Kaş ilçesinde D400 kara yoluna düşen kaya parçaları, ekipler tarafından temizlendi.
Antalya’nın Akseki ilçesinde yüzlerce kenenin yapıştığı yılkı atı için yetkililerle iletişime geçildi, ancak Akseki Belediyesi veteriner olmadığı gerekçesiyle yardım sağlayamadı.
Polonya Enter Havayolları’na ait, İsrailli 180 yolcunun bulunduğu uçak, teknik arıza nedeniyle Antalya Havalimanı’na iniş yaptı.
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Ramazan Bayramı’nda görev yapan kamu personeline ziyarette bulundu.
© Copyright © 2022 Lider Gazete, Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilmeden kullanılamaz