19 MAYIS HEYECANI SOKAKLARA TAŞIYOR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Antalya’da coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak olan kutlamalar, Antalya Spor Salonu'ndaki etkinliklerle devam edecek. Kutlamalar kapsamında deniz korteji ve Fener Alayı da yapılacak.

Milli Mücadele’yi başlatan sürecin 103’üncü yıl dönümünde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Antalya'da coşkuyla kutlanacak. Antalya Valiliğince yarın saat 09.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak olan kutlamalar, saat 10.45'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Antalya Spor Salonu'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine geçilecek. Halk oyunları ekipleri ve yabancı grupların gösterisi, gençlik konseri, sportif gösteriler yer alacak. İlçeler de birbirinden farklı organizasyonlarla Antalyalılar bir araya gelecek.

DENİZDE VE KARADA FENER ALAYI

Kutlamalarda Antalya'da hem denizde hem karada iki fener alayı düzenlenecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nce yarın saat 12.30'da Kaleiçi Marina'dan Konyaaltı Varyant'a kadar teknelerle deniz korteji gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi'nce de saat 20.00'de her yıl on binlerce Antalyalının katıldığı Konyaaltı Varyant'tan Cumhuriyet Meydanı'na kadar meşaleler eşliğinde yürüyüş gerçekleşecek. Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonunda yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Burcu Güneş ve Emircan İğrek konser verecek. Serik Çınaraltı Meydanı'nda ise Serpil Efe konseri olacak.

ARAÇ MÜZESİ KAPILARINI AÇIYOR

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Kepez Belediyesi’nin eski Dokuma Fabrikası’nın pamuk ambarına dönüştürdüğü Araç Müzesi, ziyaretçilere kapılarını açacak.

BASKETBOL ŞENLİĞİ RENK KATACAK

Muratpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, yarın 09.45’te Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. Törenin ardından Sağlıklı Muratpaşa Hareketi kapsamında yüzlerce kişi, kent meydanında, belediyesinin spor eğitmenleriyle sabah sporu yapacak. Saat 16.00’da ‘All Star Basketbol Şenliği’ başlayacak. 16-21 yaş arası gençler, 3 kişilik takımlarıyla sürpriz hediyelerin verileceği turnuvada mücadele edecek. Şenlikte turnuvanın yanı sıra smaç, 3’lük ve yetenek yarışması da gerçekleştirilecek. Model araç ve izcilik faaliyetleri tanıtımına da sahne olacak Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda kutlamalar, akşam saatlerinde DJ performanslarıyla devam edecek.

BEYDEMİR KULAKLARIN PASINI SİLECEK

Konyaaltı’nda Belediyesi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Konserleri kapsamında, yarın saat 21.00’de Ufuk Beydemir’in sahne alacağı etkinlikte Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu gösterilerini gerçekleştirecek.

DÖŞEMEALTI’NDA DALKILIÇ’LA KUTLANACAK

Döşemealtı Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında günler öncesinden ilçeyi Atatürk posterleri ve Türk bayraklarıyla süsledi. 19 Mayıs Perşembe günü(yarın) ise düzenlenecek araç korteji ile bayram coşkusunun başlayacağı Döşemealtı'nda akşam ise ünlü sanatçı Murat Dalkılıç en sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirecek.

HABER MERKEZİ