MAVİ VATAN’A DESTEK KAMPANYASI

Finike Belediyesi, Akdeniz’de doğalgaz ve petrol arama faaliyetlerini yürüten Oruç Reis sismik araştırma gemisi personeli ve onları koruyan savaş gemilerimizin kahraman askerlerine destek kampanyası başlattı.

Destek kampanyasının açılışında konuşan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Gün birlik günüdür. Bugün burada Oruç Reis gemimize ve Mavi Vatan’da onları koruyan donanma güçlerimize destek için bir araya geldi. Siyaset gözetmeden kampanyamıza destek veren tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi. Kampanya hakkında bilgi de veren Başkan Geyikçi, “Belediyemizin www.finike.bel.tr adresine girildiğinde destek mesajı bölümümüz otomatik olarak açılıyor. Vatandaşlarımız buraya duygu ve düşüncelerini içeren mesajlarını yazarak gönderebilir. Belediye olarak bu mesajları 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yazıya dökerek, Oruç Reis gemimiz ve onları koruyan savaş gemilerimize iletmek adına ilgili makamlara teslim edeceğiz. Bu kampanyayla onlara destek vermek ve Mavi Vatanda yalnız olmadıklarını göstermek istedik” dedi.

‘TÜRK MİLLETİ ORDUSUNUN YANINDADIR’

Hem Oruç Reis gemisinin hem de donanma güçlerinin ülkemizin bağımsızlığı ile ekonomik gelişimi için mücadele ettiklerini belirten Geyikçi, “Aziz Türk Milleti için canları pahasına görev yapan Kahraman Ordumuzun denizlerdeki temsilcilerine, Oruç Reis gemimizin fedakar personeline ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendilerine müteşekkiriz ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türk Milleti her zaman ordusunun yanındadır. Bunu bir kez daha göstermek istedik” diye konuştu. Kampanyanın ilk mesajını gönderen Başkan Geyikçi, düşüncelerini “Finike Belediyesi olarak sizlere destek olabilmek, hemşerilerimizin duygularını aktarabilmek adına Belediyemizin web sayfası üzerinden bir mesaj sistemi kurduk. Mavi Vatan’da gerçekleştirdiğiniz çalışmaları gururla takip ediyoruz. Kalbimiz sizlerle birlikte, tüm Finike halkı adına sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” cümleleri ile ifade etti.

HABER MERKEZİ