MAVİ SULARDA TATİL SÜRÜYOR

Sıcak havalar etkisini sürdürürken, ünlüler tatillerine devam ediyor. Setlere ara veren oyuncu ve sanatçılar, yaz aylarını deniz kasabalarında geçiriyor. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

ESKİ FORMUNA KAVUŞTU BİLE

Tanem Sivar ikinci oğlu Kemal’i 28 Mart’ta Bodrum’da dünyaya getirmişti. Eşi Edhem Dirvana ve çocukları ile Marmaris Bozburun’daki otellerine geçen Tanem Sivar daha doğuralı 3 ay bile olmadan eski formuna kavuştu. Hamilelik döneminde aldığı 9 kiloyu verip 48’e düştü.

10 GÜN SONRA KAVUŞTULAR

Volkan Demirel teknik direktörlük eğitimini tamamlamak için 10 gündür Antalya Side’deydi. Eşi Zeynep Sever Demirel ise kızları Yade ve Yeda ile Bodrum’daydı. Volkan Demirel eğitimi tamamlar tamamlamaz soluğu Bodrum’da aldı. Ailesi ile hasret giderdi. Zeynep Sever Demirel ‘Seksenler’de canlandıracağı ‘Amelie’ rolü için sık sık İstanbul’a, çekimlere gidecek.

MYKONOS İÇİN GÜN SAYIYOR

Eda Taşpınar haziran başından beri Kırklareli İgneada’daydı. An itibari ile Çanakkale Bozcaada’da. Malum; son yıllarda tüm yazı geçirdiği Yunan adası Mykonos’a 2020 yazında pandemi nedeniyle gidememişti. Şimdi seyahat kısıtlamasının kalkmasını bekliyor. Müjde gelirse soluğu komşuda alacak. Olmazsa da Amerika Los Angeles’a uçacak.

BALKON POZU

Demet Evgar tatil için yazlığı tercih etti. Oyuncu balkonundan verdiği pozda denizi arkasına aldı. İlginç tasarımlı uzun kollu mayosunu giydi, başına şapkasını taktı. Tabağına erikleri doldurdu. Bu kareyi de “Açık deniz” notuyla yayınladı.

TATİLDE AŞK

Fenerbahçeli Caner Erkin 2017’de Şükran Ovalı ile evlenmişti. Çiftin Mihran Ela adında bir kızı var. Lüks bir otelde tatil yapan çift romantizmi de elden bırakmıyor. Aşk dolu fotoğraflar paylaşıyorlar. Şükran Ovalı’nın tek başına verdiği ve altına “An be an” yazdığı poza karşılık olarak Caner Erkin birlikte bir görüntü paylaşıp “An’da kalmak” yazdı.

3 HAFTADA FORMA GİRDİ

Sezonu Bodrum- Akyaka’da açan Hande Doğandemir tatile devam ediyor. Oyuncu, dün arkadaşı Yağız Can Konyalı’ya denizin üstündeki kayalıklarda poz verdi. Köpeğini tek eliyle kaldıran Hande Doğandemir’in bu karelerde formda durması dikkat çekti. Doğandemir, 3 hafta önce sahilde çekilen fotoğraflarına göre çok daha iyi görünüyordu.

 “OYUNCU DEĞİL MİYİM?”

Bade İşçil, köpeği Mösyö’yü gezintiye çıkardığı Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Oyunculara aşı sırası gelmesine rağmen hâlâ kendisine çıkmadığını söyleyen İşçil “Acaba ben oyuncu değil miyim? Bana henüz piyango vurmadı. Biraz da akışına bıraktım” dedi. Bade İşçil son dönemin modası 5 parmaklı spor ayakkabılarıyla dikkat çekti.

HABER MERKEZİ