MAVİ SULARA ÜNLÜ AKINI

Dizi setlerine ara veren ünlüler ve futbol müsabakalarının sona ermesiyle soluğu tatilde alan futbolcular güneşin tadını çıkarıyor. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

RÖTARLI BALAYI

Fenerbahçeli Ozan Tufan iki yıldır aşk yaşadığı Rojin Haspolat ile 31 Mart’ta Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu. O günlerde Süper Lig devam ettiği için balayına çıkamamışlardı. Sarı Lacivertli damat, sezon biter bitmez de A Milli Takım ile birlikte EURO 2020’ye katılmıştı. Taze çift rötarlı da olsa artık balayında. Bodrum’da tatil yapıyorlar.

'NE ŞANSLI KÖPEKMİŞ'

Algı Eke, havaların ısınmasıyla soluğu Ege sahillerinde aldı. Önceki gün kumsalda köpeği Benek ile denize giren oyuncu, çıktıktan sonra da arkadaşına poz verdi. Köpeği Benek’i öpen Eke ‘Sahilde öpüşmedik demeyiz’ yazdı. Takipçileri “Ne şanslı köpekmiş” yorumları yaptı.

FORMUNUN SIRRI: DANS

Afra Saraçoğlu, ünlü fotoğrafçı Cem Talu’ya poz verdi. Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dikkat çeken oyuncu, formda kalmasının sırrını da açıkladı: “Günde en az iki saat dans ediyorum. Hamur işinden uzak duruyorum. Sebze ağırlıklı besleniyorum.”

AŞKLA BAKTI

Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen İlayda Alişan (25) ve Serkay Tütüncü (30) önceki gün Zorlu’da alışverişteydi. İlayda Alişan’ın sevgilisine aşk dolu bakışları dikkat çekti. Çeşme’den yeni dönen çift, kısa bir aranın ardından tekrar Ege’ye gidecek.

'DOKTORUM YASAKLADI'

Yaz-kış bronz teniyle dikkat çeken Özlem Yıldız, artık eskisi gibi güneşlenemediğini söyledi. Doktorunun da uyardığını söyleyen Yıldız, “Cildim zarar görmeye başladı. Doktorum da yasakladı. Mümkün olduğunca gölgede oturuyorum” dedi.

KAPTANLAR BULUŞTU

Galatasaray’ın kaptanı Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan ve oğulları ile tatilde. UEFA EURO 2020’ye erken veda eden A Milli Takım’ın, Fransa Lille’de oynayan kaptanı Burak Yılmaz da eşi Istem Atilla ile sezonu Bodrum’da açmıştı. Önceki gün Marmaris’e geçip D Hotel Maris’te Arda ve Aslıhan ile buluştular.

DÜNYA TARZLARINI KONUŞTU

Avrupa Futbol Şampiyonası’ndan çabuk elenen A Milli Takım’ın turnuvadaki tek golüne imza atan İrfan Can Kahveci eşi Gözde Kahveci ile Çeşme Alaçatı’da. Çift, tatilde de spor yapmayı ihmal etmiyor. Önceki gün Instagram’da ‘Sıkı çalış, daha çok sev’ notuyla yaptıkları paylaşıma, binlerce beğeni yağdı. Dünyaca ünlü spor markası Puma’nın 12 milyon takipçiye sahip global sayfasında, popüler çift olarak yer aldılar.

KEMAL DENİZLE TANIŞTI

Tanem Sivar ile Bozburun Yat Kulübü’nün sahibi Edhem Dirvana 27 Mart’ta ikinci kez anne-baba olmuş, oğullarına Kemal adını vermişti. Aile geleneklerine uyarak daha 12 günlükken Kemal’i tekneyle gezdirmişlerdi. Çift dün de bebeklerini deniz ile tanıştırdı. Minik Kemal suyu çok sevdi. Babasının kucağında keyfi yerindeydi. Ağabeyi Süleyman da kardeşini denizde bile öpüp okşadı.

HERKES ONLARI İZLEDİ

Çağla Şıkel, Bodrum’un pahalılığından yakınıp soluğu Çeşme’de almıştı. Sezonluk ev kiralayan Çağla, ailesiyle deniz ve güneşin keyfini çıkarıyor. Önceki gün oğlu Uzay ile sahilde pinpon oynadı. O anları ablası görüntüledi. Çağla ve oğullarının eğlenceli anlarını plajdakiler de merakla takip etti.

HABER MERKEZİ