MASTER SOMMALİERS CLUB EKİBİ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Antalya’da geçtiğimiz yıl kurulan Master Sommaliers Club Başkanı Murat Yalçın ve dernek üyeleri yapılacak olan organizasyonlar ve dernek çalışmaları hakkında bir basın toplantısı düzenledi

Geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan Adalya Cafe’de düzenlenen basın toplantısına Murat Yalçın’ın yanı sıra Türkiye Otel Satın Alma Yöneticileri Denek (TÜRSAD)Başkanı Bülent Bilgiç, İsa Bey şarapları Akdeniz Bölge Müdürü İbrahim Gencer, Yürekli Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Yürekli, Pikasis Plastik Kart ve Elektronik otel kapı kilit sistemlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer İmamoğlu ile birlikte çok sayıda Dernek üyesi katıldı. Hafta sonu Akka Otel’de düzenlenecek olan Winetolia organizasyonu hakkında detaylı bilgiler veren Master Sommaliers Club Başkanı Murat Yalçın, kendilerini bu organizasyonda yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ORGANİZASYONU OLACAK”

Yıllardır hayalini kurduğu organizasyon için bir hayli heyecanlı  olduğu gözlenen Murat Yalçın ve diğer dernek üyeleri, gelecek yıllarda yapılması planlanan dev organizasyon için “Türkiye’nin en büyük şarap organizasyonu olacak. Yer ve mekan hakkında daha fazla bilgi vermek istemiyorum ama duyunca şok olacaksınız” dediler.

Aynı gece İnCity Dergisi sahibi Güldal Sığınç’ı Dernek üyeliğine kabul eden Yalçın, kendi yakasından çıkardığı rozetini yeni üyesine taktı.

HABER MERKEZİ