MASKE İSTİYORSAN CHP'YE SAKIN GİTME

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaat ve isteklerini sosyal medya hesabından paylaşan CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, yeni bir skandala imza attı.

 Bayar’ın maske ve hijyenin CHP’li belediyeler tarafından vatandaşın kapısına geleceği üzerine paylaştığı sözlerin ardından belediyeyi arayan vatandaşlar, böyle bir hizmet verilmediğini öğrenince şok oldu

CHP’Lİ BAYAR ŞAŞIRTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun verdiği vaatler arasında bulunan maske ve hijyenin CHP’li belediyeler tarafından vatandaşın kapısına geleceği üzerine paylaştığı sözler asılsız çıktı. Bayar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “#KılıçdaroğluNeSöyledi” etiketini kullanarak, “Maske istiyorsan gideceksin en yakın Cumhuriyet Halk Partili belediyeye istediğin kadar maske, hijyen kapına gelecek” ifadelerini kullandı.

BÖYLE BİR HİZMET YOK

Başkan Bayar’ın açıklaması üzerine Antalya’daki CHP’li belediyeleri arayarak maske ve hijyen kampanyasından yararlanmak istediğini söyleyen vatandaşlar, aldıkları cevap karşısında şaşkınlık yaşadı. Maske ve hijyen malzemesi istediğini belirten vatandaşlara belediye personelleri, böyle bir hizmetin verilmediğini söyledi.

“BİZİM HABERİMİZ YOK”

Vatandaşlar, Antalya’daki CHP’li Muratpaşa, Kumluca, Döşemealtı ve Konyaaltı Belediyelerini tek tek arayarak hizmetten faydalanmak istediğini söyledi ancak tüm belediyelerden aynı cevabı aldı. Belediye personellerine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar’ın açıklaması üzerine aradıklarını söyleyen vatandaşlara gelen yanıt, ‘Böyle bir hizmet vermiyoruz. Haberimiz yok. Eğer olursa sosyal medya hesaplarımızdan duyuru yaparız” oldu.

ASILSIZ VAATLER

Belediyelerden aldıkları cevaplarla hayal kırıklığına uğrayan vatandaşlar gazetemize ulaşarak sayısız ihbarda bulundu. Maske ve hijyenden yararlanamamaktan ziyade asılsız vaatlerin yapılmasından dolayı üzüldüklerini belirten vatandaşlar, “İnsanların duygularıyla oynanıyor. Bu yanlış bilgi değil düpedüz kandırmacadır. Çünkü bir şehrin il başkanı ortaya böyle bir söz atıyorsa önce o işin aslını bilmek zorundadır. Biz inanıp aradık ancak işin öyle olmadığını gördük. Hayal kırıklığına uğradık” diyerek isyan etti.

VATANDAŞ HAKLI ÇIKTI

Hizmetten faydalanmak istediklerini ancak gerçekte böyle bir durum olmadığını anlatan vatandaşların şikayetleri üzerine CHP’li belediyeleri arayarak teyit ettirmemiz üzerine vatandaşların haklı olduğu ortaya çıktı. Belediye personelleri CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın sosyal medyasından paylaştığı maske ve hijyen hizmetinin geçerli olmadığını belirtti.

Fatma ARSLAN