MANAVGAT YAŞAM HASTANESİ KÜRKÇÜ’YE EMANET

Çeyrek asır boyunca yerli ve yabancı hasta sağlığı alanında verdiği hizmetler ile dikkat çeken Yaşam Hastaneler Grubu, Manavgat’taki hastanesi Manavgat Yaşam Hastanesi’ne başhekim olarak Op. Dr. Vedat Kürkçü’yü atadı

Manavgat Yaşam Hastanesi’nde başhekim olarak görev almaya başlayan Op. Dr. Vedat Kürkçü’nün, konu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde: “Güçlü ve başaralı bir grubun başhekimi olmaktan mutluluk duyuyorum. Manavgat bölgesinin sağlığı için gerekli olan her alanda kaliteli hizmetin devamı için çalışacağız” dedi.

OP. DR. VEDAT KÜRKÇÜ KİMDİR?

Op. Dr Vedat Kürkçü, lisans öncesi öğrenimlerinin ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı tıp eğitimini başarıyla tamamlayarak tıp doktoru unvanı almıştır. İhtisasını ise GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olmuştur. Alanındaki gelişen ve yenilenen sağlık uygulamalarını yakından takip eden Op. Dr Kürkçü, açık ve kapalı yöntem ile yapılan cerrahi işlemler ve obezite cerrahi ameliyatlarında başarılı bir hekimdir.

HABER MERKEZİ