MANAVGAT'TAKİ FECİ KAZADA TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, hurdaya dönen aracın sürücüsü Doğukan Çetin’in yapılan ölçümünde 161.8 promil alkollü olduğu belirlendi.

Kaza; Manavgat Çevreyolu Sanayi Köprülü Kavşak yan yolda Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Doğukan Çetin’in kullandığı 34 DAH 14 plakalı otomobilin Alparslan Türkeş kavşağına geldiğinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve trafik levhalarını yıktıktan sonra köprülü kavşağın kaidesine çarpması sonucunda meydana geldi.

Hurdaya dönen otomobilde bulunan 4 kişi vatandaşların, 112 sağlık ekibi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibinin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Araçta şoförün sağında yolcu olarak bulunan ve kaideye çarpan tarafta bulunan Eyüp Akın, 112 sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda yaşamını yitirdi. Aracı kullanan Doğukan Çetin ile araçta yolcu olarak bulunan Burakhan Geçili ve Cuma Açıkgöz Manavgat’ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Cuma Açıkgöz’ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilirken, araç sürücüsünün yapılan kontrolünde 161.8 promil alkollü olduğu belirlendi.

TELEFONU POLİS CEVAP VERDİ

Kazanın ardından yaralılardan bir tanesinin çalan telefonuna polis memuru cevap verdi. Annesi olduğunu söyleyen telefonun diğer ucundaki kişiye, oğlunun küçük bir kaza geçirdiğini, durumunun iyi olduğunu hastaneye kaldırıldığını söyledi.

HABER MERKEZİ