MANAVGAT'TA YAPILACAK OKULLARIN İHALE SÜREÇLERİ BAŞLADI

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, ilçede 1 okul inşaatının tamamlandığını, 2 okulun inşaat aşamasında olduğunu, 2 okul için ihale yapıldığını ve 3 okul projesinin de ihale aşamasında olduğunu söyledi.

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, ilçede yapılması planlanan 284 derslikli 16 okul ve 6 derslikli sınav merkezi ile milli eğitim hizmet binası hakkında açıklama yaptı. AK Parti hükümetlerinin eğitime önem verdiğini vurgulayan Başkan Erol, “Bu kapsamda ilçemizde de 284 derslikli 16 okul ve 6 derslikli sınav merkeziyle milli eğitim hizmet binası yatırım programına alındı. Bu okullardan Sarılar mahallesinde 8 derslikli anaokulunun yapımı tamamlanarak geçici kabul aşamasına geçildi. Hatıplar ve Ilıca mahallelerinde 24'er derslikli 2 ayrı ilkokulun ihaleleri geçtiğimiz günlerde yapıldı, itiraz süreci bekleniyor. En kısa sürede bu okulların inşaatına başlanacak” dedi.

EN KISA SÜRECE BAŞLAYACAK

Sorgun mahallesinde hayırsever tarafından yaptırılan 24 derslikli Ramazan Tunç İlkokulu'nda inşaatın başladığını anlatan Erol, "Sorgun mahallemize bu ilkokulla birlikte 8 derslikli bir anaokulu yapacağız. Şelale ve Milli Egemenlik mahallelerine 24'er derslikli 2 ayrı ilkokul yapılacak. Bu okullarımız ihale aşamasına geldi" diye konuştu. 24 derslikli Çağlayan Anadolu Lisesi inşaatında çalışmaların sürdüğünü ve sözleşme süresinde tamamlanacağını belirten Erol, yatırım programına alınan 7 okul ve hayırseverlerle protokol kapsamındaki diğer okulların en kısa sürede yasal prosedürlerinin tamamlanarak inşaatlarına başlanacağını dile getirdi.

DHA