MANAVGAT'TA VOLEYBOL TURNUVASI

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Kaymakamlık Voleybol Turnuvası sona erdi. Çekişmeli final müsabakasını kazanan Manavgat Gençlik Merkezi turnuvanın şampiyonluğunu kazandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 16 Mart-18 Mayıs tarihleri arasında Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kaymakamlık Voleybol Turnuvası yapılan final müsabakası ile sona erdi. 22 takımın katıldığı turnuvada Manavgat Gençlik Merkezi ile Erdem Motor takımları Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda final müsabakasına çıktı. Karşılaşmayı hakem Ali Yılmaz yönetti. Çekişmeli geçen müsabakayı 25-23, 19-25 ve 15-10'luk setlerle 2-1 kazanan Manavgat Gençlik Merkezi turnuva şampiyonu olurken, Erdem Motor ikinci oldu. Turnuvanın üçüncülüğünü ise Ranger Team takımını 25-21 ve 25-14'lük setlerle 2-0 yenen Deniz Yıldızı takımı elde etti.

Final müsabakasının ardından düzenlenen ödül töreninde Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Manavgat KYK Müdürü Ali Yıldırım ve Manavgat Kaymakamlığı Engelliler Koordinatörü Guddusi Aydın dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını verdi.

DHA