MANAVGAT’TA ‘NK’ RÜZGARI

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde bulunan bir otelde yaz konserleri devam ediyor. NK olarak bilinen Ukraynalı tanınmış şarkıcı Nastia Kamenskykh verdiği konser tatilcileri coşturdu.

Ukrayna'nın ünlü şarkıcılarından Nastia Kamenskykh, Manavgat bir otelde konser verdi. Söylediği birbirinden hareketli ve romantik parçalarla Rus, Ukraynalı, Polonyalı, Alman ve yerli tatilcileri coşturan Nastia Kamenskykh, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı. Konser sırasında Rusça konuşan turistlerle bol bol sohbet eden şarkıcı, tatilcilere Türkiye'yi ve Antalya'yı övdü. Antalya'nın çok güzel bir tatil merkezi olduğunu söyleyen Kamenskykh, tatilcilere her sene tatillerini Türkiye'de geçirmelerini tavsiye etti.

Müzik kariyerine 2004 yılında başlayan Kamenskykh, 2005 yılında Londra'da en iyi çıkış yapan şarkıcı ödülünü aldı. 2017 yılına kadar Potap & Nastia ikilisi olarak Doğu Bloku ülkelerinde popüler olan şarkıcı 2017 yılından itibaren solo çalışmalarına başladı. Ukrayna'da her sene düzenlenen M1 Müzik ödüllerinde 2018 yılında 2 ödül birden alan şarkıcı, müzik kariyerine devam ediyor.

DHA