MANAVGAT’TA KAZA ÜSTÜNE KAZA

Manavgat Sorgun Otogar Köprülü kavşağında bariyerlere ve aynı istikamette seyir halindeki otomobile çarpan ticari aracın sürücüsü yaralandı. Bu kazanın ardından tur otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından otobüs sahibi ile otomobil sürücüleri arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında maskesi olmadığı için kendisinden uzak durmasını isteyen otomobil sürücüsüne, otobüs sahibi küfürlü bir şekilde cevap verdi.

Kaza; Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat Çevreyolu üzerinde bulunan Sorgun-Otogar Köprülü kavşağında meydana geldi. Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Mithat Arun’un kullandığı 07 SJ 101 plakalı ticari araç, köprülü kavşağın ortalarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı istikamette seyir halindeki Akif Gülnar’ın kullandığı 34 BMV 155 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolun solundaki bariyerlere çarpan araç, yeniden yola yönelerek otomobile yandan çarptıktan sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada hafif yaralanan ticari araç sürücüsü Mithat Arun, 112 sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

 NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM

Ticari aracın 2 kez çarptığı otomobilin sürücüsü Akif Gülnar, ne olduğunu anlayamadığını belirterek “Normal şeridimde seyir halindeyken bir anda arkadan bir aracın otomobilime çarptığını fark ettim. Birkaç saniye bile geçmeden bu kez aynı araç bana yandan çarptı. Sanırım direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bizim kazanın ardından tur otobüsü ve 2 otomobil hafif maddi hasarlı bir kazaya karıştı” dedi.

 OTOBÜS SAHİBİ ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI

Köprülü kavşaktaki kazanın ardından trafik ekipleri yolda önlem aldığı sırada kaza yapan 2 aracın arasından geçmekte olan tur otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Trafik ekipleri 1. Kaza ile ilgilenirken diğer kazaya karışan araçların sürücüleri de kendi aralarında kaza tutanağı hazırlamaya başladı. Tam bu sırada olay yerine gelen ve tur otobüsünün sahibi olduğunu söyleyen bir kişi, tutanak hazırlayan sürücülerle tartışmaya başladı. Otobüste turistler bulunduğunu, bekletmeye haklarının olmadığını belirten otobüs sahibinin tartıştığı sürücülerden birisi, kucağındaki küçük yaştaki çocuğunun korktuğunu, maske takmadığı için kendisi içinde tehlike oluşturduğunu belirterek otobüs sahibinin kendisinden uzaklaşmasını istedi. Bu sözler karşısında sinirlerine hakim olamayan otobüs sahibinin küfürlü ve tehditkar konuşmaları diğer sürücünün araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden son bulurken, otobüste bulunan turistler bir başka araca aktarılarak otellerine götürüldü.

HABER MERKEZİ