MANAVGAT'TA ESRAR VE HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRDİ

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Çeltikçi mahallesinde bir ikamet ve otomobilde yapılan aramada 155 gram esrar maddesi ile hassas terazi ele geçirildi.

Esrar maddesinin Hakan Üzüm isimli şahsın ikametinin 5 ayrı noktasında parçalar halinde, hassas terazinin ise bulaşık makinesinin arka kısmına saklanmış olarak bulunduğu bildirildi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Karakoluna bağlı ekipler istihbarat çalışması sonucunda KOM şube ekiplerinin desteğiyle uyuşturucu madde kullandığı, bulundurduğu ve ticaretini yaptığı belirlenen Hakan Üzüm isimli şahsın ikametine baskın yaptı. Cumhuriyet Savcılığından alınan arama kararı doğrultusunda Hakan Üzüm isimli şahsın Çeltikçi Mahallesi'ndeki ikametinde ve 42 YF 804 plakalı araçta arama yapıldı.

Yapılan aramada Hakan Üzüm’ün evinde salondaki dolapta plastik kavanozda 96,09 gr, kavanoz içerisinde kağıda sarılı kök şeklinde 9,08 gr, Sigara kağıdına sarılı 4,55 gr, şeffaf jiletinde 1,81 gr, yatak odasında yatak bazası altında cam kavanozda 42,34 gr esrar maddesi, 42 YF 804 plakalı araçta yapılan aramada ise 1,15 gr kenevir tohumu ele geçirildi. Ayrıca, mutfakta bulaşık makinesinin arkasına saklanmış hassas terazi yakalanarak ele geçirildi.

Toksikoloji raporunda esrar ve amfetamin uyuşturucu maddesi kullandığı tespit edilen ve cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda gözaltına alınan Hakan Üzüm jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

HABER MERKEZİ