MANAVGAT'TA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Ramazan Bayramı nedeniyle Manavgat Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Manavgat Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde yapıldı. Törene AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Manavgat Kaymakamı Abdulkadir Demir, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Denizli Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, kamu kurum ve kuruluşlarının amir ve müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

CEBİMİZDEKİ PARAYI PAYLAŞALIM

Manavgat Belediye Başkanı Sözen, Ramazan Bayramı ile insanlar arasındaki küçük kırgınlıkların unutularak birlik ve beraberlik ile oluşan sinerjinin Manavgat halkına yansıtılmasını temenni ederek, “Ülkenin, topraklarımızın geleceği için bu ülkede yaşayan güzel insanlar için bu sinerjiye her zamandan fazla ihtiyacımız var, bunun da hepimiz bilincindeyiz. Mübarek bayramın öncelikle cebimizde paramız varsa, ekonomik imkanlarımız varsa dostumuzdan, komşumuzdan, çevremizden daha iyiyse onu paylaşmayı onu beraber kullanmayı, bu duyguyu bize hatırlatmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

KAYMAKAM DEMİR'DEN EMNİYET KEMERİ VURGUSU

Ramazan ayında yaşanan güzelliklerin, birlik beraberlik duygusu ve güzel hasletlerin yılın geri kalan aylarında da yaşanması temennisinde bulunan Kaymakam Abdulkadir Demir, şehir dışından tatil nedeniyle Manavgat'a gelenlere emniyet kemeri hatırlatmasında bulunarak, “Bayram nedeniyle Manavgat'a gelen hemşerilerimizin bayramlarının emniyet kemerli olmasını, kurallara uyarak çalıştıkları, ikamet ettikleri yere dönmelerini bizatihi istiyorum. Bu bayram sevincimiz hüzne dönmesin" diye konuştu.

Milletvekili İbrahim Aydın ise koronavirüs salgını nedeniyle son 2 yıldır bayramlaşma gerçekleştiremediklerini belirterek, yeniden maske kullanmadan, rahat bir şekilde bayramlaşabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

DHA