MAGAZİN TURU

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

SPOR ZAMANI

Bütün kış spor yapıp yaza manken gibi harika bir fizikle giren ünlü hanımlar sıcak havanın, tatilin rehavetine kapılıp düzensiz beslenme sonucu genellikle sonbahara kilo almış ve formdan düşmüş olarak girerler. Yaz tatillerini Akdeniz ve Ege sahillerinde geçiren Özlem Ada Şahin, Şevval Şahin, Merve Oflaz, Ece Sükan, Pelin Karahan ve Merve Sarıtaş kışlık evlerine döner dönmez sıkı bir spora ve diyete başladı. Darısı sizlerin başına.

YEME, İÇME VE MANZARA

Bade İşçil yaptığı açıklamada “Sosyal medyada yemek fotoğrafı paylaşmak görgüsüzlük. Bizim ahlaki değerlerimizle örtüşmüyor” demişti. Her konuya yorum yapan Demet Akalın’dan İşçil’e bir cevap geldi: “Aşkım Bade, Instagram’ın kuruluş amacına git bir bak! Yeme içme ve manzara.”

GÖRÜNMEZ KAZA

Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, bir hafta önce evinde düşüp kalça kemiğini kırmış. Önceki gün ameliyata alınan Fikret Erkoç’un durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bülent Ersoy, hastanede yatan babasının başından bir an olsun ayrılmıyor.

'KİLOMU SABİTLEDİM'

Türkiye 3. Güzeli Ezgi Avcı, son 1.5 yıldır herkesten sürekli kilosuyla ilgili yorumlar duyduğunu söyledi. Avcı “Her gören ‘Kilo almalısın’ cümlesini kuruyordu. Hep inişli çıkışlı bir kiloya sahiptim. Bir haftam diğerine uymazdı. Şimdi kilomu sabitledim. Şeker yerine bal ve hurma, Hindistan cevizi yağı ve bol zeytinyağı kullanıyorum” dedi.

DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Cem Yılmaz sosyal medya hesabından adını kullanarak dolandırıcılık yapanlara karşı bir uyarı yayınladı. Komedyen “Restoran, büfe, otel gibi yerleri arayıp ‘Ben Cem Yılmaz. Kartımın pinini unuttum. Az sonra yeğenim gelecek, 1700 lira veriver’ gibi dolandırıcılıklar duyuyorum. Bunlara itibar etmeyin” dedi.

SARIKAYA TUR ATTI

Serenay Sarıkaya, başrolü Burak Deniz ile paylaştığı yeni dizisi ‘Şahmeran’ için Adana’ya gitti. Önce şehri sokak sokak gezen oyuncu daha sonra soluğu ciğercide aldı. Prova çekimlerin ardından İstanbul’a dönecek olan Sarıkaya 25 Eylül’de sete çıkacak.

VALİZLER ÖNDEN GİTTİ

Eşi Ozan Baran ile Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın Baran temmuzda 46 valizle Bodrum’a tatile gelmişti. Bodrum tatilini bitiren Baran çifti önceki gece Çırağan Sarayı’nda arkadaşlarının düğün törenine katıldı. Valizlerini kargo ile Miami’ye gönderen çift İstanbul’da birkaç gün daha kalıp, dostlarıyla hasret giderdikten sonra Amerika’ya dönecek.

HABER MERKEZİ