MAGAZİN TURU

Lider Haber Merkezi, magazin dünyasında yaşanan sürpriz gelişmeleri sizler için derledi. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri, yaz tatilinin sona ermesiyle iş hayatına geri dönüyor. Ünlü oyuncular, dizi çekimleri için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor…

LİDER HABER MERKEZİ

SÜRPRİZ KONUK!

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, sunuculuğunu Eser Yenenler’in yaptığı ‘Çok Güzel Hareketler 2’ her pazartesi akşamı Kanal D’de. 91’inci bölüme Demet Özdemir konuk oluyor. Oyuncu, skeçlerden birinde rol alacak ve izleyicileri kahkahaya boğacak.

HEYECAN DORUKTA

Kaan Urgancıoğlu (Savcı Ilgaz) ile Pınar Deniz’in (Avukat Ceylin) başrollerini paylaştığı, Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Yargı’, 19 Eylül Pazar akşamı başlıyor. İlk bölümün tanıtım sahneleri büyük ilgi çekti. Senaryosuna Sema Ergenekon’un imza attığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal, Özlem Çakar, Zeynep Atılgan gibi isimler var.

‘DUYGULARIMIZ BİRBİRİNE KARIŞTI’

31 Ağustos’ta hayatını kaybeden Ferhan Şensoy’un kızı Derya Şensoy ilk kez konuştu. “Babamın ölümünden 5 gün sonra ablam Ferhan doğum yaptı. Bebeğimiz Pera yüzümüzü güldürdü. Duygularımız birbirine karıştı. Pera ile hayata yeniden tutunmaya çalışıyoruz” dedi.

AİLEYE GİRMİŞ

Merve Oflaz, 2020 yazında Allan Hakko ile aşk yaşamaya başlamıştı. Önceki gün köpeği ile Bebek’te yürüyüş yapan oyuncunun, Allan Hakko’nun babası Jeff Hakko ile tanıştığı söylendi. Merve özel hayatına dair açıklama yapmak istemedi.

SÜRPRİZLER HAZIRLIYOR

Gülben Ergen, uzun bir aradan sonra ilk İstanbul konserini bu akşam Kuruçeşme’de veriyor. Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Arena Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkacak olan Ergen özel tasarlattığı sahne dekoruyla ve sürprizleriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

GÖNÜLLÜ MANKEN

1987 Türkiye İkinci Güzeli Şebnem Dinçgör yıllar önce podyumları bırakmıştı. Bodrum tatiline devam eden eski kraliçe, yakın arkadaşı Muzi Karaata’nın yeni koleksiyonu için objektif karşısına geçti, gönüllü modellik yaptı. Şebnem Dinçgör’e Esra Kaktüs Üstünkaya da eşlik etti.

MİRKELAM İLE EĞLENDİ

Yalçın-Neslihan Sabancı’nın kızı Aysen Sabancı, 2012’den beri Mirkelam ile aşk yaşıyor. Neslihan Sabancı önceki akşam Mecidiyeköy’deki Dada Salon’da sahneye çıkan Mirkelam’ı dinlemeye gitti. Kadın arkadaşları ile popçunun şarkılarına eşlik etti. “Harika bir geceydi. ‘Müzik ruhun gıdasıdır’ diye boşuna dememişler” dedi.

HAFTAYA BAŞLIYOR

Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, başroldeki Cansu Dere ile Caner Cindoruk’a Melis Sezen’in eşlik ettiği reyting rekortmeni dizisi ‘Sadakatsiz’in yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Asya, Volkan ve Derin üçgenindeki ilişkilerin bambaşka bir hale dönüştüğünü anlatan tanıtım sosyal medyada büyük merak uyandırdı. ‘Sadakatsiz’ yeni sezonun ilk bölümü ile 22 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D’de başlıyor.

DENİZ KIZI OLDU

Hadise elektronik oyun işine el attı. Milyonlarca kişinin telefonlarında oynadığı PubG oyununun yeni güncellemesine özel ‘Coş Dalgalan’ adında bir şarkı çıkardı. Klip ise Anadolu yakasındaki alışveriş merkezi Emar’da bulunan dev akvaryumda çekildi. Suda bu kez tropikal balıklar ve timsahlar yerine Hadise vardı. 3 gün süren çekimlerde Hadise oksijen tüpüyle dalarak bir deniz kızı gibi şarkısını su altında söyledi. Şarkıcının bu reklamdan 3 milyon TL aldığı söyleniyor.

YILLAR SONRA KIRMIZI HALIDA

ABD’li oyuncu çift Jennifer Lopez (52) ve Ben Affleck (49), Venedik Film Festivali kırmızı halısına damga vurdu. Affleck’in filmi ‘The Last Duel’in galasına katılan çift, filmin diğer oyuncularını gölgede bıraktı.

SÜPER DÖNÜŞ

ABD’li model Gigi Hadid (26), doğumu ve pandemi nedeniyle uzak kaldığı podyumlara en iyi haliyle döndü. New York Moda Haftası’nda en büyük moda evlerinin defilelerinde baş model olan Hadid, ‘Brandon Maxwell’ şovunu da sırtlandı.

YENİ MODA SAĞLIK

Pekin’de yapılan Çin moda haftasında, podyuma pandemi döneminden esinlenilen kıyafetler damga vurdu. Ülkenin en büyük tekstil ihracatçısı Dishang grubun, salgında ön safhada çalışan sağlık çalışanlarının üniformalarından esinlenerek tasarladığı kıyafetler büyük alkış aldı.