MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

KUZUYU VERDİ

Biricik Suden’e doğum gününde bir kuzu hediye edilmişti. Suden, kuzuya bir süredir Tarabya’daki evinin bahçesinde bakmaya çalıştı. Yapamayınca Gümüşdere’deki arkadaşının çiftliğine bırakmak zorunda kaldı. Suden, sık sık kuzusunu ziyarete gidiyor.

YENİ ŞARKI YENİ TARZ

Kalben, sözü müziği kendine, düzenlemesi Umut Çetin’e ait yeni şarkısı ‘Bilmiyor İçim’i yayınladı. Yönetmenliğini Dilan Bozyel’in yaptığı video klipte Kalben yepyeni bir tarza bürünmüş. Klipte, Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü’nün baş dansçılarından, dünyaca tanınmış balet Erhan Güzel, Kalben ile başrolde. Kostümlerin tasarımları ise Kadir Kılıç’a ait.

‘YARGI’ İÇİN GERİ SAYIM

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Yargı’ için geri sayım başladı. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı yapımın ilk tanıtımında Savcı Ilgaz’, Avukat Ceylin’e ikisinin de hayatını değiştirecek bir teklifte bulunuyor. Bu tanıtım dizinin sürükleyici hikayesinden kesitler sunarken, ‘Yargı’ya dair heyecanı artırdı.

HER ŞEY YEĞENLER İÇİN

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş, 21 Temmuz’da henüz 41 yaşında hayatını kaybetmişti. Alişan babasız kalan yeğenleri Eyşan ve Ceylan’ı bir an olsun yanından ayırmıyor. Önceki gün eşi Buse Varol, çocukları Burak ve Eliz, yeğenleri Eyşan ve Ceylan’la, evlerinin bahçesindeki trambolinde eğlendiler. Alişan paylaştığı fotoğrafın altına “Her şeylerim” yazarak takipçilerini duygulandırdı. Çağla Şıkel’de yakın dostu Alişan’ı evinde ziyaret etti. Eliz’i kucağından indirmedi.

O DA JÜRİDE

2-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın jürisi açıklandı. Yönetmen Emin Alper’in başkanlık ettiği jüride senarist, yönetmen ve oyuncular var. Jürinin en tanınmış ismi ise birçok dizide rol alan Hazal Kaya oldu. Tanıtımda “Söz yazarı, besteci ve prodüktör” olarak anılan Gaye Su Akyol da jüride.

SON YAZ KONSERLERİ

Havalar artık sıcak olmasa da, akşamları açık hava konserleri yapılabilecek kadar ılık. Önceki akşam Berkay Zeytinburnu’ndaki Fişekhane’de sahne aldı. Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro’nun kapanış konserini verdi. Buray ise ‘Alaz Alaz’ şarkısıyla Ürgüp Bağ Bozumu Festivali’nde kalabalıkları coşturdu.

37 OLDU

Petek Ertüre, 10 yıl aşk yaşadığı, oğlu Ali Ege’nin babası Ali Ağaoğlu’ndan 3 yıl önce ayrılmıştı. Geçen seneden beri Serdar Oal ile ikinci baharını yaşayan Petek Ertüre dün 37 yaşına girdi. Ertüre, doğum günü pastasını üflerken “Evet büyüyorum ama pek fazla yaş almadan” dedi.

ÖNCE ALIŞVERİŞ SONRA YEMEK

İş insanı Erdal Acar ve eşi Kardelen Acar önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. Baş başa alışveriş merkezinda mağazaları gezen Acar çifti, el ele yaptıkları tur sonrası Markalar Sokağı’na çıkarak Masa Restoran’da öğle yemeği yedi. Güneşli havanın keyfini çıkaran çift daha sonra evlerinin yolunu tuttu.