MAGAZİN TURU

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Tatilini sürdüren ünlülerden, sahnelere geri dönen sanatçılara, tüm gelişmeleri haberimizden öğrenebilirsiniz.

ŞOV YAPTI

İş insanı Ahmet Yoleri’nin eşi, ÇEV Sanat Başkanı Berrin Yoleri yazı Bodrum’da geçirdi. Zaman zaman mavi yolculuğa çıktı. Berrin Yoleri geçtiğimiz günlerde de şov yaptı. Hem sürat motoru ile rüzgarla yarıştı, hem de seabob ile denizde tur atıp dalgalarla oynadı.

ROMANTİZM DOLU TATİL

2015 Miss Turkey Güzeli Ecem Çırpan (25) yıllarca adını aşk dedikodularından hep uzak tuttu. Eski kraliçe geçtiğimiz kış da kalbini Selami Şahin’in şarkıcı oğlu, kendinden 11 yaş büyük olan Lider Şahin’e kaptırdı. Yaz boyunca iş güç nedeniyle tatile çıkamayan sevgililer, sonunda baş başa kalabildi. İsimlerinin baş harflerini ellerine dövme yaptırdılar. Lider Şahin neredeyse ilk defa bir kız arkadaşı ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Tanıyanlara göre; ufukta nikah masası göründü!

YENİ DİZİ YENİ İMAJ

Emir Khalilzadeh’in yönetmenliğini yaptığı başrollerini Gizem Karaca, İlker Kızmaz, Tekin Temel, Derya Alabora ve İlhan Şeşen’in paylaştığı ‘Elli Kelimelik Mektuplar’ filmi yarın vizyona giriyor. Tanıtım toplantısında saç stili ile dikkat çeken Gizem Karaca, “Yeni proje için imaj değiştirdim. Dönem dizisinde bir imparatoriçeyi canlandıracağım” dedi.

ARKADAŞA ÖZEL POZ

 Zeynep Tuğçe Bayat yazın son günlerini Alaçatı’da geçiriyor. Önceki gün Mercedes EQ Summer etkinliği için Beach of Momo’daydı. ‘Menajerimi Ara’ dizisinde ‘Beren’i canlandıran meslektaşı Yaprak Medine’ye plajda özel pozlar verdi. Yaprak Medine’nin de saçlarını iyice kısacık kestirmesi dikkatlerden kaçmadı.

'KİMSEYLE POLEMİĞE GİRMEM'

Funda Arar, Snob Magazin’e konuk oldu. Popçu, “Hiçbir zaman polemiklerle gündeme gelmedim. Spekülasyonların kadını olmadım, kimseyle atışmadım. Gündemde kalmak için özel bir çaba harcamadım. Günü kurtarmak adına adım atmak bana göre değil. Uzun soluklu işlere imza attım ve çizgimi bozmadım” dedi.

2 GÜNDE 6 PASTA

Arzu Sabancı’nın geçen salı doğum günüydü. İlk kutlamayı oğulları Hacı, Kerim, Hakan ve eşi Ömer Sabancı ile yaptı. Arkadaşları da sürpriz organizasyonlar düzenledi. Arzu Sabancı iki günde 6-7 pasta kestiğini söyledi.

AFİŞ TAMAM

Kanal D’de Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı, Ali Bilgin’in yönettiği ‘Yargı’nın çekimleri devam ediyor. Afişi yayınladı ve çok beğenildi. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolü paylaştığı dizide Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Avni Danyal, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın da oynuyor.

İTİRAF GECESİ

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 12. bölümüyle yine büyük ses getirdi. ‘Ada’ (Cemre Baysel) ile ‘Bora’ (Aytaç Şaşmaz) sonunda baş başa kaldı. Karşılıklı itiraflar peş peşe geldi. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren dizi, her salı akşamı Kanal D’de.

HABER MERKEZİ