MAGAZİN TURU

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

BİR YANAKTAN BİR DUDAKTAN

Berkay Hardal ile Dilan Telkök 2020’de evlenmiş, geçtiğimiz haftalarda düğün yapmıştı. Her fırsatta romantik anlar yaşayan oyuncu çift önceki gün birbirlerini öpücüğe boğdukları bir video yayınladı. Berkay, “Yanak aşkına” notunu düştü.

“BİTTİM BEN”

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ‘Hayriye Ana’sı Sabina Toziya bir süre önce beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olmuştu. 75 yaşındaki oyuncu önceki gün hayatını kaybetti. Dizide Sabina Toziya’nın oğlunu oynayan Oktay Kaynarca, “Sınanıyorum galiba. Acımı tarif etmem imkansız” dedi. Gelinini canlandıran Deniz Çakır da “Nasıl bir sızı bu. Kalbim, ruhum, elim, kolum bitti, bittim. Canım Sabinam” sözleri ile duygularını dile getirdi.

ARALARINDAN SU SIZMIYOR

İdil Fırat, 2018’de oyuncu Mert Fırat ile evlenmişti. İdil’in arası kayınvalidesi Hale Çıklaçekiç ile çok iyi. Her konuda iyi anlaşıyorlar. İdil-Mert Fırat geçen salı Hale Çıklaçekiç’in doğum gününü kutladı.

“KAYBOLDUK”

Zeynep Alkan, Hollandalı aşkı Wesley Pabis ile Sırbistan’ın kuzeyindeki Novi Sad’da. Genç oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına, “Kaybolmuştuk, sıcaktan beynimiz akıyordu. Muhteşem aklımla taksi durdurmak için bu hareketi yaptım! Tüm araçlar zonk zonk öttü. Eblek eblek Wes’e baktım. Anlamsızca güldü. Taksi de bulamadık” yazdı.

TACINI DEVRETTİ

Tescilli güzellerden Gamze Balım, Fashion TV Turkey’in Oligark İstanbul’da organize ettiği ‘Miss and Mr Fashion TV’ yarışmasında jüri üyesiydi. Mankenliğin dışında ‘Paramparça’ ve ‘Şefkat Yerimdar’ gibi dizilerde oyunculuk yapan Gamze Balım tacını Duygu Cerit’e devretti.

2 YIL SONRA HARBİYE'DE

Sibel Can iki yıllık mecburi aradan sonra önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk PRO sahnesinde hayranları ile buluştu. Amor Gariboviç imzası taşıyan biri siyah, diğeri beyaz iki kostüm giydi. Hit şarkılarını seslendirdi. Finalde müzik grubu Sakiler’i sahneye davet edip ‘Dünyadan Uzak’ parçasında düet yaptılar. Sibel Can, “Herkes bana, ben size hayran” diye konuştu.

AMERİKA'DA COVİD-19'A YAKALANDI

Ceylan Çapa’nın kuzeni, Çiğdem Kayalı’nın kızı Lal Denizli COVID-19’a yakalandı. Hem de tatil için gittiği Amerika’da. 25 Temmuz’da Türkiye uçağına binmeden önce yaptırdığı test pozitif çıkınca Amerika’da zorunlu karantinada kalıp iyileştikten sonra geçen hafta İstanbul’a döndü.

HABER MERKEZİ