MAGAZİN TURU

Yazın sıcak ve kavurucu güneşin tadını sahil kasabalarında alan ünlüler, setlere ve sahnelere dönüş hazırlığında. Lider Gazete haber merkezinin hazırladığı magazin turunda, “Kim nerede, ne yapıyor?” sorusunun cevabını okuyabilirsiniz.

YENİ ASLAN ALIŞVERİŞTE

Galatasaray en son Crystal Palace forması giyen Hollandalı sol bek Patrick Van Aanholt ile 6 gün önce sözleşme imzalamıştı. Sarı Kırmızılı takımın yeni transferi önceki gün İstanbul’da bir alışveriş merkezindeydi. Çocukları Jaden, Devon ve Raven ile İstanbul Akvaryumu’nu gezdi. Ardından da eşi Linsey ile buluşup yeni evleri için eşya aldı.

KİTAP GELİRİ FİDAN OLACAK

Melda Kamhi Kosif yazarlığa soyunmuş, ilk romanı ‘Aynalı Tılsımlar Dükkanı’nı 2020’de çıkarmıştı. Kısa sürede de ‘Çok Beğenilenler’ listesine girmişti. Melda Kamhi Kosif, son 6 günde 126 yerde meydana gelen orman yangınları nedeniyle kitabının ağustos ayı boyunca satışından elde edeceği geliri TEMA Vakfı’na bağışlayacağını söyledi.

“KAHROLUYORUM”

Popçu, Serdar Ortaç'ın eski sevgilisi Seçil Gür, "10 yıldır evimde TV yok. Medyada yangın fotoğraflarını gördükçe, düşündükçe ağlıyorum" dedi. Serdar Ortaç’ın eski sevgilisi Seçil Gür, Türkiye’nin dört bir yanında günlerdir devam eden yangınlardan dolayı kahrolduğunu söyledi. Popçu, şöyle konuştu: 10 yıldır evimde TV yok. Medyada yangın fotoğraflarını gördükçe, o ağaçları, hayvanları ve insanları düşündükçe ağlıyorum.

“KİMSEDEN TORPİLİM YOK”

İtalya’da oyunculuk ve iletişim okuyan Zeynep Alkan önümüzdeki ay mezun oluyor. Hem Türkiye’de hem de yurtdışında oyunculuk yapmak istediğini söyleyen Alkan, “Gelen her işte seçmelere girdim. Bundan da gocunmam. Kimse kimsenin kızını yeteneği yoksa kadroya almaz. Asla kimseden torpilim yok” dedi.

“YETER ARTIK”

Türkiye'yi üzüntüye boğan orman yangınları devam ederken oyuncu Onur Büyüktopçu, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlar yapanlara tepki gösterdi. Büyüktopçu, gönderisinde, "Üç gündür zor dayandım, 'Karışmayım.' dedim, sustum. Ama yeter artık, delirttiniz adamı! Ülke yanıyor, can gidiyor, insan gidiyor, hayvanlarımız, doğamız ölüyor! Sen de hala yan koyda yat partilerinde ol!" ifadelerini kullandı.

“TEYZEMİ BULDUM”

Ünlü popçu Demet Akalın, yangında evi kül olan bir kişiye ulaştığını ve yardımda bulunacağını ifade etti. Akalın, konuyla ilgili, "Evini döşemesi, yatağı bizden... En yakın zamanda dernek kuracağım. Çok yardım geliyor." ifadelerini kullandı.

MAAŞI KESİLDİ

2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurula İbrahim Tatlıses 2017 yılında malulen emekli oldu ve 3 bin 112 TL maaş bağlandı. SGK, yıllar sonra ibo Show ile ekrana dönen Tatlıses'in yeniden çalışmaya başladığı gerekçesiyle ünlü sanatçının maaşını kesti.

HABER MERKEZİ