MAGAZİN RÜZGARI

Sosyete dünyasının kalbi, Lider Magazin’de atmaya devam ediyor. Lider Haber Merkezi, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi…

LİDER HABER MERKEZİ

AYNI EVDE 2 KRALİÇE

Miss Turkey 2021 yarışmasını 23 yaşındaki Dilara Korkmaz kazandı. Yeni Türkiye güzeli, sunucu ve 2010 Miss Turkey yarışması 4’üncü güzeli Dilay Korkmaz'ın kardeşi. Şu sıralar Faruk Sabancı ile aşk yaşayan Dilay Korkmaz, kardeşiyle taçlı fotoğrafını Instagram’da paylaşıp, “Arkadaşlar bir eve iki Miss Turkey tam oldu” diye yazdı.

ÖFKELİ ÇILGIN CESUR

Oyuncu Hilal Altınbilek, bir giyim markasının çekimleri için kamera karşısına geçti. Altınbilek “İçimizde farklı kadınlar barındırıyoruz. Öfkeli, çılgın, sakin, korkak, cesur, sessiz, iddialı. İçimdeki tüm kadınları yansıtmaya çalıştım” dedi.

ANNE KIZ GÜNÜ

Şeyma Subaşı ve kızı Melisa önceki gün İstinyePark’ta görüntülendi. Öğle saatlerinde alışveriş merkezine gelen ve Dolce Cafe’de arkadaşlarıyla buluşan anne kız daha sonra el ele alışveriş turuna çıktı. Ardından Markalar Sokağı’na geçen Subaşı ve Melisa, dünyaca ünlü mağazaları gezdi.

KIYAS İSTEMİYOR

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Türk rock müziğin güçlü ismi Kıraç sevenleriyle buluştu. Koronavirüs aşısı karşıtlığı hakkında konuşan Kıraç, “Umarım bunu en kısa zamanda aşarız” dedi. Milli takım için marş yazan şarkıcı, Mustafa Sandal’ın yayınladığı marş ile ilgili sorulara “Kimse ile kıyaslanmak istemem” diye cevap verdi.                

SÜRPRİZ DÜET

Müzik dünyasının iki başarılı ismi Ayla Çelik ve Hakan Altun sürpriz bir proje için bir araya geldi. İkili, söz yazarı Hakkı Yalçın’ın proje albümünün çıkış parçasına imza attı. Sözleri Hakkı Yalçın’a, müziği Ayla Çelik ve Serdar Aslan’a ait olan “Seviyoruz Hâlâ” parçasında düet yaptılar. Şarkı 10 Eylül Cuma günü, Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle tüm dijital platformlarda.    

            

HALAYBAŞI TUĞBA

Tuğba Özerk kıpır kıpır şarkısı ‘Halaybaşı’ ile sonbahar günlerine hareket katacak. Sözleri Ayşen Şimşekyay’a müziği Kemal Şimşekyay’a ait olan parçanın düzenlemesi Erhan Bayrak imzalı. Modacı Pınar Kerimoğlu klip çekiminde giymesi için Tuğba Özerk’e kumaşlarını Dubai’den özel olarak getirttiği 4 ayrı kostüm hazırladı. ‘Halaybaşı’ bugün yayınlanıyor.

AJDA PEKKAN'DAN DAVET

Süperstar Ajda Pekkan, 18 Eylül Cumartesi günü sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Ajda Pekkan ve Küçükçiftlik Park yönetimi, Avrupa Şampiyonası’nda 3’üncülük elde ederek bronz madalyayı ülkemize kazandıran A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı konsere davet etti. Olumlu yanıt veren Filenin Sultanları, Süperstar’ın şarkılarıyla başarılarını kutlayacak.

BİRSEL’DEN YENİ PROJE

Komedi dizisi dendiğinde Türkiye’de akla gelen ilk isimlerden biri olan Gülse Birsel, ortaya çıkardığı her proje ile büyük başarı elde etti. En son Jet Sosyete ile ekrana gelen Birsel hayranlarına büyük müjdeyi verdi. Birsel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir dizinin hazırlığı içinde olduğunu söyledi. Bu kez dijital bir kanal için hazırlık yaptığını söyleyen Birsel, henüz yolun çok başında olduğunu, projenin ortaya çıkmasının zamanının olduğunu da belirtti.

AYNI SAHNEDE DEV BULUŞMA

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Haluk Levent ve Melek Mosso sevenleriyle buluştu. Sahneye ‘Karanfil’ şarkısıyla ilk Melek Mosso çıktı. Mosso, en sevilen şarkılarını Kuruçeşme’yi dolduran müzikseverler için seslendirdi.

KARANTİNADAN KONSERE

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Haluk Levent ‘10 gündür karantinadayım. Umarım herkes benim gibi kolay atlatır. 10 günlük karantinam bitti. Öğleden sonra negatif sonucumu aldım ve şimdi buradayım. Çok dinlendim. O yüzden enerjim çok yüksek. Konserde nasıl koşacağım, nasıl coşacağım belli değil’ diyerek sahneye çıkan Levent hem coştu hem coşturdu.