MAGAZİN DÜNYASI LİDER’DEN SORULUR

Sosyete dünyasının kalbi, Lider Magazin’de atıyor. Yaz tatili tüm hızıyla devam ederken, denizin ve güneşin tadını çıkaran ünlülerin keyifli tatil karelerini sizler için derledik. Türkiye ve dünyadan hazırlanan magazin turunda, merak edilenleri haberimizde okuyabilirsiniz…

KİM DER ÜÇ DELİKANLI ANNESİ?

Televizyon, sinema ve podyum dünyasının ünlü kadınlarının spor yaparken çektirdikleri fotoğraf ve videoları sosyal medya hesaplarında hayranlarıyla paylaşımları çok ilgi görüyor. Cemiyet hayatının en zarif kadınlarından moda tasarımcısı Arzu Sabancı da bu akıma dahil oldu. Spor yaparken çektiği videoyu “Sabah motivasyonu sadece yürümekle olmuyor” notuyla yayınladı. Arzu Hanım’ın üst düzey sporcuları bile kıskandıracak zorlu hareketleri ustaca yapışı büyük beğeni aldı. İşte Sabancı’nın omuz ve sırt kaslarını öne çıkaran ilginç görüntüleri.

PLAJDA KIZ KIZA EĞLENCE

2003 Türkiye Güzeli Gamze Karaman Keçeli yaz başında beri üç yaşındaki oğlu Yaman ile Bodrum Gündoğan’daki evinde tatil yapıyordu. Bodrum’da sıkılan eski kraliçe ablası Özlem Nuhoğlu, kardeşi Burcu Karaman ve arkadaşı Berrak Savaş ile Çeşme’ye tatile geldi. Dörtlüyü önceki gün Ovacık’taki ünlülerin gözde plajı Before Sunset’te gördüm. Bu tatil ve değişiklik ona çok iyi gelmiş. Kardeşleri ve arkadaşıyla çok mutlu gülüp eğleniyorlardı. Büyüklerimiz boşuna dememiş ‘Tebdil-i mekanda ferahlık vardır’ diye.

USTA ÇIRAĞINI TEFTİŞ ETTİ

Raşit Karakuş 20’li yaşların başında eğlence dünyasının duayeni Celal Çapa’nın yanında çalışmaya başlamış, kısa sürede de Çapa’nın sağ kolu olmuştu. Raşit, otuzlu yaşlarının ortasında Çapa’dan ayrılıp art arda birçok mekan açtı ve başarılı oldu. Yaz başında Alaçatı’da See Me’yi açtı. Celal Çapa önceki gece ailesiyle mekana gidip eski çırağına hayırlı olsun diyerek yemekleri tattı. Mekandan ayrılırken eski çırağı Raşit’i alnından öperek “Benden sana on üzerinden on puan” deyip tebrik etti.

“HEP GÖLGEN OLACAĞIM”

Şükran Ovalı ile Caner Erkin’in kızı Mihran Ela, 2018’de dünyaya gelmişti. Geçen cuma doğum günüydü. Çift, 3 yaşına basan kızları için parti verdi. Caner Erkin Instagram’da paylaştığı fotoğrafların altına “Ne desem az. Can parçam, her zaman yanında olacağım” yazdı. Şükran Ovalı da “Gözümü dolduran, kalbimi sızlatan, fütursuzca güldüren varlığına şükürler olsun. Hep gölgen olacağıma söz veriyorum. Bu hayatta en çok senin annen olmayı sevdim” sözleri ile duygularını dile getirdi.

MEZARI YENİLENDİ

Nam-ı diğer Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu, Temmuz 2020’de hayatını kaybetmişti. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mezarını yenilettiği Seyfi Dursunoğlu önceki gün anıldı. Mirasını bıraktığı Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticileri ve yeğeni Güliz Buyrukbilen törene katılanlar arasındaydı. Miras bağışına itiraz eden ve dava açan diğer yeğenleri ise ortada yoktu. Ajda Pekkan’ın da bir gün önce Huysuz Virjin’in kabrine gelip dua ettiği söylendi.

STRES ATTI

Çeşme tutkunu Asuman Dabak önceki gün The Beach Of Momo’daydı. Uzun süre locasından çıkmadı. Akşama doğru şezlongundan kalkıp denize girdi. Başına bağladığı kırmızı yazma ve gözlükleri ile dikkat çekti. Suda fazla kalmadı, kısa bir süre yüzdükten sonra koşar adım locasına döndü. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde tavuk lokantası açmak isterken ortağı tarafından 2.5 milyon TL dolandırıldığını iddia etmişti.

ALBÜM TEKLİFİNİ REDDETTİ

Oyuncu Ayça Ayşin Turan’a albüm teklifi geldi. Konservatuarda Türk Sanat Müziği eğitimi alan Ayça Ayçin “Müzikalde oynamayı çok isterim. Ama şu an için albüm düşünmüyorum. İlerde olabilir. Hayat sürprizlerle dolu” diyerek teklifleri geri çevirdi.

DİVA'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ!

Sibel Can, Kerkisolfej’in organize ettiği konserler kapsamında Bodrum Antik Tiyatro BtcTurk PRO Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Sibel Can şarkı söylerken, Bülent Ersoy gizlice kulise girip kostümünü giydi. Sonra sahneye çıktı. Şok olan Sibel Can’a sarılıp “Seninle iftihar ediyorum. Asil duruşun kimsede yok. Sana saygım büyük canım kızım. Kadın gibi kadınsın” sözleri ile övgü yağdırdı. İki ünlü, ‘Senede Bir Gün’ şarkısında düet yaptı.

HA GAYRET TOM!

‘Mission Impossible 7’ (Görevimiz Tehlike 7) filminin çekimleri setteki COVID-19 vakaları nedeniyle verilen aranın ardından yeniden başladı. Bu kez gerçek bir tren kazası sahnesi çekildi. İngiltere’nin Derbyshire bölgesindeki aksiyon sahnesini kasabalılar görüntüledi. Tom Cruise’un (59) başrol oynadığı filmin Mayıs 2022’ye yetiştirilmesi bekleniyor.

ÖLMEK İÇİN ZAMAN YOK

Daniel Craig’in (53) beşinci ve son kez Bond’u canlandırdığı ‘No Time to Die’ filminin vizyon tarihi sonunda kesinleşti. Pandemi nedeniyle 2020’den bu yana ertelenen filmin gösterim tarihi 30 Eylül oldu. Filmin galası da Londra’da 28 Eylül’de yapılacak. Filmin çekimlerine 2016’da başlanmıştı.

AMY KONSERLERİ GELİYOR

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un ailesi, hologram konserlerine izin verdi. 2011’de ölen şarkıcının hayranları, hologram teknolojisi sayesinde konserlerini izleyebilecek. Konserlerde Winehouse’un en iz bırakan performans görüntüleri kullanılacak. Hologram konserleri şarkıcıların eski konserlerinden görüntüler alınarak yapılıyor.