AKREP'TEN ALTIN PUAN

Evinde Hatayspor'a farklı kaybeden Antalyaspor, Galatasaray deplasmanında moral buldu. Kırmızı-Beyazlılar, lider karşısında kalesini gole kapatırken 1 puanı da hanesine yazdırdı

Hatayspor karşısında şok bir yenilgi alan Antalyaspor, Süper Lig'in 16. haftasında lider Galatasaray'a konuk oldu. Kırmızı-Beyazlılar, zorlu deplasmandan 0-0 beraberlikle 1 puan alarak moral buldu. Ev sahibi ekipte Emre Kılınç, 51. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu skorla birlikte Antalyaspor 14 puanda kalırken, Galatasaray 27 puana ulaştı.

FREDY CEZALI

Antalyaspor'da Fredy Ribeiro, mücadelenin 68. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bu sezonki 4. sarı kartını gören Angolalı futbolcu, Çarşamba günü oynanacak Karagümrük maçında takımdaki yerini alamayacak.

DEPLASMANDA GALİBİYET YOK

Süper Lig'de bu sezonun ilk 16 haftasında deplasman karnesi en kötü olan takımlardan birisi Antalyaspor oldu. Dış sahada çıktığı 8. maçtan da galibiyet çıkaramayan Kırmızı-Beyazlılar, 5 beraberlik alarak Fatih Karagümrük'ün ardından deplasmanda en az puan toplayanlar arasında yer aldı.

HABER MERKEZİ