2 İLERİ 1 GERİ

4 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Antalyaspor, bu serisini Rize'de kaybetti. Kırmızı-Beyazlılar, Rizespor'a 2-1 kaybederek puan durumunda rakibinin gerisine düştü

Süper Lig'in 15. haftasında Rizespor'a konuk olan Antalyaspor, Karadeniz deplasmanından eli boş döndü. Kırmızı-Beyazlılar maçın hemen başında Yasin Pehlivan'ın golüyle geriye düşerken, 59. dakikada Skoda'nın golüne 61. dakikada Podolski ile yanıt verse de kalan dakikalarda istediği golü bulamayınca sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 17 puanda kalan Antalyaspor, 18 puana ulaşan Rizespor'un gerisinde kaldı.
DEPLASMANDA YİNE KAZANAMADI
Süper Lig'de deplasmanda kazanamayan 3 takımdan birisi olan Antalyaspori şeytanın bacağını yine kıramadı. Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon deplasmandaki 7. maçına çıkarken, galibiyet sevinci yaşayamadı. Akrep, dış sahada çıktığı 4 maçtan 1 puan alırken, 3 karşılaşmadan ise eli boş döndü.
AMİLTON VE VEYSEL CEZALI
Sezon boyunca sakat ve cezalı oyuncuları sebebiyle büyük sıkıntı çeken Antalyaspor, Rizespor maçında da iki futbolcusunu kaybetti. Kırmızı-Beyazlılarda Amilton ve Veysel Sarı, gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu da Pazartesi günü oynanacak Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

KORAY GEÇGEL