AKREP'TEN GEÇİT YOK

3 maçtır rakiplerine boyun eğmeyen Antalyaspor, Kayserispor'a da geçit vermedi. Kayserispor'un 2 golünün VAR kararıyla iptal edildiği mücadeleyi Kırmızı-Beyazlılar, 2-0 kazanarak puanını 17'ye taşıdı

Süper Lig'in 13. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Antalyaspor, rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçen Akrep, düşme hattıyla olan puan farkını da 5'e yükseltti. Kırmızı-Beyazlılara galibiyeti getiren goller 37. dakikada Amilton ve 40. dakikada Fredy'den geldi. Bu sonuçla birlikte Antalyaspor puanını 17 yaparken, Kayserispor ise 10 puanda kaldı.
2 GOL VAR'DAN DÖNDÜ
Kayserispor'un kaydettiği 2 gol de VAR'dan döndü. Sarı-Kırmızıların Pedro Henrique ile 68 ve 70. dakikalarda bulduğu goller, faul ve ofsayt kararları gerekçesiyle VAR'ın uyarısıyla iptal edildi.
4 MAÇTIR GOL YEMİYOR
Antalyaspor, Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek, savunmasındaki başarısına da bir halka daha ekledi. Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı son 3 maçında kalesini gole kapatan Akrep, Kayserispor mücadelesiyle birlikte serisini 4 maça çıkardı. Kırmızı-Beyazlılar, sırasıyla Ankaragücü, Sivasspor, Boluspor ve Kayserispor takımlarına gol şansı vermedi.

HABER MERKEZİ