LÖSEV'DEN ANLAMLI DESTEK

LÖSEMİLİ Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocukların ailelerine 'Ramazan kolisi' yardımında bulundu.

LÖSEV Antalya Şubesi'nce içerisinde çay, şeker, sıvı yağ, sucuk, sosis, tereyağı, peynir, zeytin, salça, makarna, kavrulmuş et, pirinç, reçel gibi birçok gıda maddesi, ayrıca kırtasiye malzemesi ile kıyafet bulunan koliler hazırlanıp ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Ramazan kolilerinin lösemiyi yenen gençler, aileler, gönüllüler işbirliğinde hazırlanıp araçlara yüklendiğini belirten LÖSEV yöneticisi Özlem Uğurel, "Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek ibadetlerin en güzelidir" dedi.

Özlem Uğurel, LÖSEV'in devlet desteği olmadan kamu yararına çalışan bir vakıf statüsünde olduğunu da hatırlattı. Uğurel, manevi zorlukların yanında ekonomik sıkıntılarla da başa çıkmaya çalışan kanser hastaları için dayanışmanın gücünün ortaya konduğuna dikkat çekti.

DHA