LÖSEV ANTALYA’DAN ‘RAMAZAN’ YARDIMI

LÖSEV Antalya Ofisi Ramazan ayı dolayısıyla 150 aileye taze et ve et ürünleri dağıtımı gerçekleştirdi.

Zehra TEKECİ/İrem GÜNEYBAZ

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) Ramazan ayı dolayısıyla 81 ilde 12 ay boyunca yürüttüğü taze et ve et ürünleri dağıtım çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’nin dört bir yanında eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında LÖSEV Antalya Ofisi 150 aileyi taze et ve et ürünleri ile buluşturdu.

Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Merkezi’nde gerçekleştirilen dağıtımlarda, vakumlu ambalajlarda taze et olarak ya da LÖSEV Et Kart ile marketlerden temin edilebilecek et ve et ürünleri LÖSEV‘e kayıtlı hasta ve ailelerine teslim edildi. Etkinlikte, Antalya Barosu avukatlarından Serap Ertuğrul da LÖSEV’e kayıtlı hasta ve hasta yakınları ile bir araya geldi. Hasta ve refakatçi hakları üzerine bilgilendirmelere bulunan Ertuğrul, vatandaşların sorularını cevapladı.

Etkinliğe katılan aileler, LÖSEV’e teşekkür ederek,  “LÖSEV sayesinde ne salgın, yoksulluk ne de hastalık belimizi bükemedi. Sofraya ne koyacağımızı diye hiç düşünmedik. LÖSEV ’e bağış yapan hayırseverlere biz de hayır dualarımızı sunuyoruz.  Allah bağışlarını kabul etsin. Allah razı olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.