3. Lig temsilcilerine karşı mücadele edecekler

Türkiye Kupası’nda 3’üncü eleme turu kuraları çekildi. TFF Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende Antalya’yı bu turda temsil edecek Serik Belediyespor, Kepezspor ve Alanya 1221 FK’nın rakipleri de belli olurken, 3 ekip de 3. Lig temsilcilerine karşı tur arayacak.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak turda Alanya 1221 FK evinde, Serik Belediyespor ile Kepezspor ise deplasmanda mücadele verecek. Maçlar 29-30-31 Ekim tarihlerinde oynanacak.

OSMANİYE YOLCUSU

Turnuvaya 2’nci turdan katılan ve Büyükçekmece Tepecikspor’u 1-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Serik Belediyespor’un yeni rakibi TFF 3. Lig temsilcisi Osmaniyespor oldu. Serik Belediyespor gibi Türkiye Kupası’na 2’nci turdan başlayan Osmaniyespor, 1-0 galip durumdayken Diyarbekirspor’un sahadan çekilmesinin ardından 3-0 hükmen galip ilan edildi ve Serik Belediyespor’un rakibi oldu.

İLK TURDAN BAŞLADI

Kupaya bu turdan itibaren dahil olan Kepezspor’un rakibi Kelkit Hürriyet SK, Alanya 1221 FK’nin rakibi ise Adıyaman FK oldu. Kepezspor’un rakibi Kelkit Hürriyet SK, 1’inci turdan itibaren mücadele ederken, sırasıyla Kars 36 Spor ile Bitlis Özügüzelspor’u devre dışı bıraktı. Alanya 1221 FK’nin kozlarını paylaşacağı Adıyaman FK ise Dersimspor ve Afyonspor’u kupanın dışına itti.