“1. LİG NEDEN OLMASIN?”

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 10 yıl sonra TFF 3. Lig’e geri dönen Kepez Belediyespor’da Başkan Hakan Çatal, yeni sezon önce taraftarına umut dağıttı. Lider Haber’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programının konuğu olan Hakan Çatal, ayakları yere basan bir takım oluşturacaklarını ifade ederken, uzun vadede büyük hedeflerin de müjdesini verdi.

SADIK ÇETİN SADAK

Sezonun gidişatına göre hedeflere yürüyeceklerinin altını çizen Hakan Çatal, “Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu takım daha önce 1. Lig’i gördü, yine neden olmasın? Bütçe için çalışma yapıyoruz. Diğer takımların altında kalmayacağız. Yarışmacı bir takım yapacağız. Kepez’e de bu yakışır” sözlerine yer verdi.

KAPASİTE ARTIRILACAK

Kepez Belediyespor’a ev sahipliği yapan Hasan Doğan Stadyumu’nda yenileme çalışmasına gittiklerini ifade eden Hakan Çatal, uzun vadede kapasitenin de ciddi olarak artırılacağını ifade etti. 2 bin civarı kapasitesi bulunan Hasan Doğan Stadı’nın 8-10 bin taraftara ev sahipliği yapabilecek düzeye geleceğini belirten Çatal, “Oraydı da dolduracağımızı düşünüyorum. Antalya güzel bir takım kazanacak” dedi.

“PİLOT TAKIM TEKLİFİ YOK”

Antalyaspor ile pilot takım anlaşması yapılmasıyla ilgili olarak kendilerine bir teklifin gelmediğini belirten Çatal, “Biz Antalyaspor’a da Alanyaspor’a da her yıl 4-5 oyuncu veriyoruz. Biz her iki takımın alt yapı antrenörleriyle de görüşüyoruz. Burada çok güzel bir uyum var. Bence iki takımın da 3. Lig’de oynayacak oyuncuları çok fazla değil” diye belirtti.

“LİDER MEDYA UĞURLU GELDİ”

Kulüp Başkanı olduktan sonra ilk canlı yayınına Lider Haber’de çıktığını ve kendisine uğurlu geldiğini belirten Çatal, “O programı hiç unutmuyorum. ‘Takımı 3.Lig’e çıkaracağız’ demiştim. Voleybol takımını 2. ligde oynatacağımızı, basketbol takımını kadınlar takımı liglerde oynatacağımızı söyledik. Bunların hepsini başardık. Verdiğim sözleri tuttum. Lider Haber bize uğurlu geldi” ifadelerini kullandı.