LİDERLİK BİZİ SEVDİ

Alanyasporumuz bu hafta Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Sezon başından beri hatasız oynayan Marafona ve Caulker'in ortaklaşa çabaları ile top ağlarımıza gitti ve 7. maçımızda 3. golümüzü yedik. Tabi ki puan kaybını bu iki isme bağlayamayız. Zaten bizim golümüzü de Caulker atarken, yüzde yüzlük bir pozisyonu kurtaran Marafona'da iyi bir oyun çıkardı. Burada bazı oyuncularımız istediği oyunu ortaya koyamadı desek daha doğru olur. Salih, Efecan ve Bareiro biraz etkisiz kaldı. Yedek kulübesinde Babacar'da olmayınca bir türlü golleri bulamadık. Bu futbolcular kendine gelsin diye Çağdaş Hoca'da çok bekledi ama olmadı. Trabzonspor'da canını dişine taktı ve çok mücadele etti. Sağlık olsun diyelim. Her maç 3 puan alacak halimiz yok elbette arada kayıplar olacak. Bizden bir gün sonra Fenerbahçe kaybedince, zaten 2 puan kaybetmiş değil, 1 puan kazanmış olduk ve bir haftalık verdiğimiz liderliği geri aldık.

 

Ligin en az gol yiyeni, en çok gol atanı, namağlup tek takımı ve lideriyiz. Üstelik 1 maç eksiğimiz var. Artık liderlik bizi ne kadar sevdiyse, bu kez biz onu almadık o bize geldi.

 

2 hafta maç yapmadık, Trabzonspor'la oynadık. Şimdi milli ara girdi, 2 hafta daha maç yapmıcaz. Sezon yoğun olcak derken ayda 2 maç yapar olduk. Bir an önce tempolu günlere de geçmek ve hatta alışmak gerek. O zaman moda giren kendini bulan takım daha etkili top oynamaya başlayacaktır.

 

Son olarak milli takım hocamız Şenol Hoca ne zaman Salih Uçan'ı görecek diye merakla bekliyorum. İlla Twitter'da gündem yapmak, hocamıza hakaretler etmek, bu adamı niye almadın diye küfürler etmek mi lazım? Zira Fenerbahçeli Caner bu şekilde alındı milli takıma. Üstelik inanılmaz kötü oynuyor ki son Konya maçında 2 golde de bariz hatası var. Başakşehir'in yedeği Mahmut, Galatasaray'ın yedeği Ömer, çok çok formsuz olan Dorukhan ve Okay varken Salih daha doğru bir seçim olurdu. Umarım 2021 Avrupa Şampiyonasında kadroda kendisine yer bulur.