LİDERLİK BİZE ÇOK YAKIŞIYOR

LİDERLİK BİZE ÇOK YAKIŞIYOR

Arenada Galatasaray karşısında muhteşem başladığımız maçı muhteşem bitirdik. Son saniyelerde gelen golle de 3 puanı aldık
Maçın başında Galatasaray kalemize yüklenmeye ve Alanyaspor’a baskıyı kabullendirmeye çalıştı. Ancak karşılarında güçsüz bir Anadolu takımı değil Alanyaspor olduğunun farkında değillerdi. Lider Alanyaspor bu baskıyı hemen kırarak kontrolü eline aldı. Tam maçta her şey istediğimiz gibi oldu derken, Moubandje’nin hem şansız hem de acemice yaptığı bir anlık hata ile penaltı düdüğü çalındı ve kalemizde golü gördük. 5 dakika sonra benzer bir pozisyonda ise hakem bu kez penaltıyı görmedi. Tam ah vah ederken Babacar’ın muhteşem golü ile beraberliği bulduk. Hemen ardından da Salih’in yaptığı akıl dolu pas arası ile Galatasaray sahada 10 kişi kaldı ve ilk yarı bitti.
Rüzgarı arkasına alan turuncu yeşilli ekip ikinci yarıda fişi çeker diye düşünürken, Fatih Terim’in yaptığı değişikliklerle Galatasaray kendine geldi. 10 kişi oynamasına rağmen çok iyi mücadele ettiler. Adeta tek kale maça dönen bir oyunda golü de buldular ama VAR’a takıldılar. Çağdaş Hocanın yorulan isimleri değiştirmesi ve kenardan yaptığı baskılar ile kendine gelen futbolcularımız sabırlı bir şekilde yüklenmeye devam ettiler. Rakip kaleyi boğan onlarca şut çeken Alanyaspor golü uzatmalarda Davidson’un dokunuşu ile buldu.
Sonuç olarak doğru oynadığımız, sabırlı ve istekli oynadığımız bir maçta rakibi eze eze 3 puanı aldık. Zaten liderlik bize çok yakışıyor.