"LİDERLİĞİMİZDEN RAHATSIZLIK DUYUYORLAR!"

Süper Lig lideri Alanyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, dikkat çekecek açıklamaya imza attı. Son iki haftada yaşanan hakem hatalarına tepki veren Özçelik, lider olmalarından rahatsızlık duyanların olduğunu iddia etti

Süper Lig'de çıktığı son iki maçtan puan çıkaramayan Alanyaspor'da Futbol Şube Sorumlusu Fahri Özçelik, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği ve Göztepe maçlarında hakem hatalarından dolayı mağdur olduklarını ifade eden Özçelik, lider olmalarından dolayı bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu savundu.Gençlerbirliği maçında Fırat Aydınus'un, Göztepe karşılaşmasında da Ali Şansalan'ın kötü bir yönetime imza attığını ifade eden Özçelik, "Bu ligde bir Anadolu takımının lider olması kimseyi rahatsız etmemeli diye düşünüyoruz ama son iki haftada hakemlerimizin maçlardaki yönetimi gösteriyor ki bundan rahatsız olanlar var.

"ENGELLENDİK"

Gençlerbirliği maçında Fırat Aydınus, daha maçın başında Alanyaspor’u engellemek için hemen girişimlere başladı. Karşılaşmanın 22. dakikasında oyuncumuz Davidson’a arkadan yapılan hareket için faul kararı veriliyor, VAR'dan olayın ceza alanı içerisinde olduğu ifade edilince, bu kez faul olmadığına kanaat getiriyor. Bir kişi çıksın burada hakemin iyi niyetinden bahsetsin" dedi.Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan'ın da maç boyunca argo kelimelerle Çağdaş Atan'a sataştığı ifade edilen açıklamada, "Hocamızın içinde küfür olmayan bir tepkisi nedeniyle kırmızı kart veriliyor. Bu mu adalet?" sözlerine yer verdi.

"2 PENALTI VERİLMEDİ"

Göztepe maçında da hakem Ali Şansalan'ın tüm takdir haklarını İzmir temsilcisinden yana kullandığı ifade edilen açıklamada, "Maçın 63. dakikasında Salih’e arkadan yapılan ve net bir penaltı olan pozisyonda anlaşılamayan bir şekilde penaltıyı vermedi. 74. dakikada rakip oyuncu elle oynuyor, hakem Ali Şansalan ‘itme var’ deyip, aleyhimize faul veriyor. VAR hakemi ‘yanlışın var’ diyor, 6 dakika pozisyon inceleniyor, sonra ‘Hayır faul yok, defans oyuncusu elle oynamış. Penaltı var ama öncesinde Babacar’ın omuzu 10 cm ilerde, bu pozisyon ofsayt’ deniliyor" diye belirtti.

 HABER MERKEZİ