LİDERİ GÖZÜNE KESTİRDİ

Son haftalarda istediği sonuçları almakta zorlanan Alanyaspor, lider Beşiktaş'a konuk oluyor. Son iki haftadan galibiyet çıkaramayan iki ekibin mücadelesine Vodafone Park ev sahipliği yapacak. İlk 5 hedefinden uzaklaşmak istemeyen Turuncu-Yeşilliler, zorlu mücadeleden en az 1 puan hedefliyor. Saat 19.00'da başlayacak mücadelede Ümit Öztürk düdük çalacak.

SON İKİ MAÇINI KAYBETTİ

Sezon sonunda Avrupa kupaları için vize almayı hedefleyen Alanyaspor, son iki haftadan puan çıkaramadı. Türkiye Kupası yarı finalinde Antalyaspor'a elendikten sonra Konyaspor ve Gençlerbirliği'ne kaybeden Antalya ekibi, kötü gidişatı Beşiktaş deplasmanında kırmak istiyor. Ev sahibi Beşiktaş da son iki maçından galibiyet çıkaramazken, Fenerbahçe ile berabere kalıp, Kasımpaşa'ya ise yenilmekten kurtulamadı.

İSTANBUL'DA PUAN YOK

Şampiyonluk mücadelesi veren takımlara karşı önemli puanlar toplayan Alanyaspor, aynı başarıyı Beşiktaş'a karşı gösteremedi. Bugüne kadar 10 kez bir birine rakip olan iki takımdan Beşiktaş 8 kez kazanırken, Alanyaspor da sadece 1 galibiyet elde etti. Turuncu-Yeşilliler, İstanbul'da oynadığı 4 karşılaşmanın ise tamamını kaybetti.

DEPLASMAN YOKSUNU

Beşiktaş'a karşı İstanbul'da istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, bu sezon deplasmanda da benzer bir performans sergiliyor. Son 11 deplasman maçının sadece birini kazanan Alanyaspor, 3 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Turuncu-Yeşilliler, tek galibiyetini ise Trabzonspor'a karşı aldı.

 

Hakem: Ümit Öztürk

Beşiktaş

Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Ersin Destanoğlu   

Rosier   

N'Sakala   

Welinton 

Vida   

Josef de Souza   

N'Koudou   

Atiba

Ghezzal

Adem Ljajic

Larin   

Alanyaspor

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

Marafona   

Fatih Aksoy   

Tzavellas

Moubandje   

Juanfran   

Salih Uçan   

Berkan Kutlu 

Siopis Çıkan

Davidson   

Kadzior (Efecan Karaca)

Bareiro

 

Saat: 19.00

Stadyum: Vodafone Park

Yayıncı: Bein Sports

 

SADIK ÇETİN SADAK