LİDERE GÖZTEPE DARBESİ

Erteleme maçında Göztepe'ye konuk olan Alanyaspor'da üst üste ikinci yenilgi geldi. Turuncu-Yeşilliler, Gençlerbirliği'nin ardından Göztepe'ye de yenilmekten kurtulamadı

Süper Lig'in 7. haftasında oynanması gereken, ancak İzmir'deki deprem felaketi sebebiyle ertelenen maçta Göztepe'ye konuk olan Alanyaspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Gençlerbirliği'nin ardından Göztepe'ye de boyun eğen Turuncu-Yeşilliler, üst üste ikinci yenilgisini aldı. Ev sahibi Göztepe'ye galibiyeti getiren gol 70. dakikada Tripic'ten gelirken, Alanyaspor bu sezon ilk kez bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

IRKÇILIĞA TEPKİ

Paris Saint Germain - Başakşehir maçında yaşanan ırkçılığa bir tepki de Göztepe ile Alanyaspor'dan geldi. Mücadeleye üzerinde “Irkçılığa Hayır / No To Racism” yazılı tişörtlerle çıkan futbolcular, hakemin başlama düdüğüyle birlikte farklı bir tepkiye imza attı. Futbolcular maçın ilk 10 saniyesinde topa dokunmazken, alkışlarla ırkçılık olayını protesto etti. Alkışların ardından başlama vuruşunun yapılmasıyla mücadele başladı.

SALİH UÇAN BEŞİKTAŞ MAÇINDA CEZALI

Alanyaspor'da 45. dakikada sarı kart gören Salih Uçan, cezalı duruma düştü. Bu sezonki 4. sarı kartını gören deneyimli futbolcu, Pazar günü Alanya'da oynanacak Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Haber merkezi