LİDERDEN YENİ REKOR !

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş'ı yenerek liderliğini korumayı başaran Alanyaspor, aldığı 3 puanla birlikte 2 haftalık galibiyet hasretine de son verdi. Konyaspor galibiyetiyle evindeki yenilmezlik rekorunu da egale eden Turuncu-Yeşilliler, Beşiktaş'a karşı bu rekorunu geliştirdi

Önceki sezon evinde tam 9 maç boyun eğmeyen Alanyaspor, Siyah-Beyazlılara karşı aldığı galibiyetle birlikte Alanya'daki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

HAYALİNDEN VAGEÇMİYOR

Galibiyetle ilgili olarak açıklamada bulunan Teknik Direktör Çağdaş Atan, hafta 3 maç yapmanın kolay olmadığını söyledi. İki mağlubiyetten sonra galip gelmenin de önemli olduğunu kaydeden genç teknik adam, "Bu hafta 3 maç oynadık, düşüşü ona bağlayabiliriz. Fizik gücümüz de iyiydi. Takıma geldiğimizde futbolcular, hayal kuramadılar. 'Hayal kurmayı bırakmayın' dedim. O hayale inanıyoruz. Nerede bitiririz bilemiyoruz. Öyle bir ortamdayız ki Covid vakaları oluyor ve işler bozuluyor. Tayfur Bingöl, Covid geçirdi, yeni geldi. Efecan Karaca da şimdi Covid pozitif. Rotasyonumuz biraz dar. Devre arasına kadar böyle gidebilirsek daha büyük hayaller kurabiliriz" dedi.

"İLKLERİ BAŞARDIK"

Beşiktaş karşısında işlerin planladıkları gibi gittiğini söyleyen Atan, ''Beşiktaş'ı ilk kez yendik. Galatasaray'ı da burada ilk kez yendik. Antalyaspor'u da deplasmanda yenemiyorduk, bunu başardık. İlkleri yaptğımız için mutluyuz'' diye konuştu.

FARUK ÇELİK