LİDER YENİDEN ÇIKIŞ PEŞİNDE

Son 4 maçında 3 yenilgi alan Alanyaspor, yeni bir başlangıç için Yeni Malatyaspor'un karşısına çıkıyor. Turuncu-Yeşilliler, son haftaların formda takımı karşısında 3 puan hedefliyor

Süper Lig'de çıktığı son 4 maçın 3'ünden yenilgiyle ayrılan Alanyaspor, Yeni Malatyaspor karşısında yeni bir başlangıç hedefliyor. Aldığı kötü sonuçlara rağmen liderliğini sürdüren Turuncu-Yeşillilerin, güçlü rakibi karşısındaki tek düşüncesi 3 puan.

EVİNDE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Son 3 deplasman maçında istediği sonuçları alamayan ve puansız dönen Alanyaspor, evindeki galibiyet serisine devam etmek istiyor. Geride kalan 13 haftada evindeki hiçbir maçı kaybetmeyen Antalya temsilcisi, Yeni Malatyaspor maçıyla bu serisini sürdürme peşinde. Bu sezon evinde oynadığı 6 lig maçının 5'ini kazanan ve 1 maçta berabere kalan Alanyaspor, bu maçlarda rakip fileleri 14 kez havalandırırken, kalesinde yalnızca 2 gol gördü.

REKABET DENGEDE

Zorlu mücadele öncesi her iki ekibin de rekabette bugüne kadar bir birine üstünlük kuramamış olması dikkat çekiyor. Daha önce 14 kez karşı karşıya gelen iki ekip, 5'er kez 3 puan sevinci yaşarken, 4 mücadele ise eşitlikle tamamlandı. Alanyaspor, evindeki karşılaşmalarda ise rakibine üstünlük sağladı. Alanya'da oynanan 8 maçın 4'ünü kazanan Turuncu-Yeşilliler, 1 kez berabere kalırken, 3 kez de sahadan eli boş ayrıldı.

  

Hakemler: Alper Ulusoy, Mehmet Metin, Bahtiyar Birinci

Alanyaspor

Marafona

Juanfran

Caulker

Tzavellas

Moubandje

Siopis

Salih Uçan

Bakasetas

Efecan Karaca

Davidson

Bareiro

Teknik Direktör: Semih Tokatlı

 

Yeni Malatyaspor

Ertaç Özbir

Chebake

Semih Kaya

Ndayishimiye

Bülent Cevahir

Hadebe

Acquah

Olcay Şahan

Kubilay Kanatsızkuş

Adem Büyük

Umut Bulut

Teknik Direktör: Hamza Hamzaoğlu

Saat: 16.00

Stadyum: Bahçeşehir Okulları

Yayıncı: Bein Sports

FARUK ÇELİK