LİDER TV, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

Sevgili okurlar, geçtiğimiz yıl 15 Temmuz’da yayın hayatına başlayan Lider Gazetesi, Antalya’nın en çok okunan gazetesi oldu. Yazı İşleri Müdürlüğü’nü değerli kardeşim Faruk Çelik’in, Haber Müdürlüğü’nü Mahsum Altaş’ın yaptığı Lider Gazete, harika işlere imza atıyor.

Antalya’nın 19 ilçesine dağıtımı gerçekleşen ve sayfalarının tamamı renkli olan Lider Gazete’den sonra bünyemize Lider TV’yi de dahil ettik.  Geçtiğimiz şubat ayında ekibimizi kurup internet üzerinden yayın hayatımıza başladık.

Antalyalılardan gelen talep üzerine haber ağırlıklı bir kanal olarak yayın hayatımıza devam ederken daha geniş kitlelere ulaşmak için uyduya çıkmaya karar verdik. Nitekim bütün yasal alt yapımızı, yasal prosedürleri tamamlayıp gerekli anlaşmaları yayıp uydu yayınına hazır hale geldik.

Nihayet o gün gelip çattı.  Artık 27 Eylül Pazartesi günü Antalya’nın Lider televizyonunu Türksat 4A uydusu ile D Smart 107’nci kanaldan izleyebileceksiniz.

Peki, biz kimiz?  Patronumuz; Türkiye’nin önde gelen turizmcilerinden Sayın Ender Alkoçlar. Genel Yayın Yönetmenliğini Sabri Çağlar’ın yaptığı Lider Medya Grubu’nda her biri kendi alanında uzman olan arkadaşlarımız görev alıyor. Genel Müdürlüğümüzü Mehmet Karakaya yapıyor.

Televizyon, gazete ve haber ajanslarında uzun yıllar sahada haber kovalayarak çalışmış gazeteci olarak televizyonun Haber Müdürlüğü’nü ben üstleniyorum. İstihbarat Şefimiz Veli Akoğlu da uzun yıllar haber ajansları, televizyon ve gazetelerde muhabirlik yapan bir arkadaşımız.

Televizyonumuzun Program Müdürlüğünü ise aynı zamanda ana haber bültenlerimizin sunucusu olan Cansu Oktay yapıyor. Aynı zamanda gazeteciliğin her alanında görev almış arkadaşlarımız İbrahim Okumamış ile Ahmet Demir de bünyemizde program yapımcısı ve sunucu olarak görev alıyor.

Ayrıca Antalyalıların yakından tanıdığı Emin Altıner,  Uzman Psikolog Melisa Oral ile cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Meltem Tarhan Oğuzlu da ses getiren programlarla aramızda olacak.

Spor haberlerimizin başında Koray Geçgel yer alıyor. Teknik Müdürümüz ve yönetmenliğimizi ise mesleğin duayenlerinden Sadık Çetin Sadak yapıyor. 

ANTALYA’DAN DÜNYAYA…

Bunun dışında deneyimli muhabirlerimiz Fatma Arslan, Elif Uzunoğlu, İrem Güneybaz,  Ahmet Arğıllı, Rabia Demirok ile adını sayamayacağımız birçok arkadaşımız Antalya’nın nabzını tutarak sizlere en taze ve en doğru haberleri duyurmaya çalışıyor. Özetle gümbür gümbür geliyoruz…