LİDER MEDYA HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Akdeniz Bölgesi’nde medya sektörüne yeni bir soluk getirerek, etkin, objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle kurulan Lider Medya çatısı altındaki; Lider Gazete, Lider Haber, Lider Web Haber, Lider Radyo ve son olarak önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak olan Lider Bursa her geçen gün başarıdan başarıya koşuyor.

Antalya ve bölgenin nabzını tutarak, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle 15 Temmuz 2020 tarihinde Lider Gazete ile yayın hayatına başlayan Lider Medya, hızla büyüyerek Lider Haber, Lider Web Haber ve Lider Radyo ile birlikte 22 Temmuz 2021 tarihinde açılışını gerçekleştirdi. İlk günden bugüne heyecanını arttırarak güncel ve önemli haberleri okuyucu ve izleyicileriyle buluşturan Lider Medya, imtiyaz sahibi olan Ender Alkoçlar, Genel Yayın Yönetmeni Sabri Çağlar, genç ve dinamik ekibiyle başarıdan başarıya koşarak Antalya ve Akdeniz bölgesinde ses getirmeye devam ediyor.

Lider Medya, gizli kapılar ardında yapılan ittifaklara, özel ajandalara, kirli pazarlıklara sessiz kalmayarak, milliyetçi, muhafazakar, demokrat, sosyal devlet çizgisinden ödün vermeden objektif ve belgeye dayalı habercilik ilkesiyle, yoluna devam ediyor. Son teknoloji ekipmanlar ile yayıncılığın öncü markası haline gelmeyi amaçlayan Lider Haber, haber esaslı yayın akışı ile tüm kitlelere ulaşıyor. Antalya ve ilçe yerel yönetimleri tarafından yapılan ve yapılmayan hizmetleri halka duyuran Lider Gazete, bölge de 1’nci sırada yer alıyor. Lider Web Haber, bölgede en çok takip edilen haber sitesi olarak aldığı lidergazete.com internet sitesinde son dakika haberleri ve çarpıcı içerikleri anlık olarak okurlarına ulaştırıyor.

LİDER BURSA PEK YAKINDA

Okuyucularından ve izleyicilerinden aldığı güçle yoluna devam eden Lider Medya, Lider Bursa gazetesi ile Marmara bölgesinin yeni sesi olmaya geliyor. Öte yandan liderbursa.com üzerinden de okuyucularına ulaşmayı hedefleyen Lider Bursa, gündemin nabzını tutmaya geliyor.