LİDER MAGAZİNLE “PAZAR” SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

HABER MERKEZİ

KARNI BURNUNDA POZLARINI PAYLAŞTI:

“Güneş, ben, Mavi!”

Kızı 'Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan ve heyecanı gün geçtikçe büyüyen ünlü oyuncu Demet Evgar, yeni karnı burnunda pozlarını Instagram'dan, "Güneş, ben, Mavi!" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Demet Evgar, 4 ay önce 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde 'Mavi' adını verdiği kızını kucağına almaya hazırlanan ünlü oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

YENİ POZLAR

Geçtiğimiz haftalarda kızını muhtemelen köy okuluna yazdıracağını ifade eden Evgar, gözlüğü, iddialı şapkası, siyah mayosu ve aynı renk elbisesi ile verdiği farklı pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

'Mavi'yi kucağına almaya hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda pozlarına, "Güneş, ben, Mavi!" notunu düştü. Hamileliğinde sona doğru yaklaşan Evgar'ın gönderileri takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

KENAN DOĞULU’DAN ROMANTİK PAYLAŞIM

Kenan Doğulu, Beren Saat ile evlilik yıl dönümünü sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü şarkıcı, eşine aşkını "Adım adının sonuna sarılsın... Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun... Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun..." sözleriyle dile getirdi.

İlişkilerindeki krizi atlatarak boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, 8. evlilik yıl dönümlerini kutladı. Doğulu, eşiyle çekilen fotoğraflarını Instagram üzerinden takipçileriyle paylaştı.  Duygusal bir yazı kaleme alan ünlü şarkıcı, gönderisinde "Evimin içinde ayağının sesi… Kulağımın dibinde nefesin… Avucumun içinde elinin teri… Yanaklarımda mutluluk gözyaşın olsun… Yarınımda adın yoldaşım… Adım adının sonuna sarılsın… Düştüğümde kalk diyen ilkim sen… Düştüğümde uzanan ilk el senin olsun… Düştüğünde ellerin ilk beni bulsun… Düş düğününde kalbinin yanında benimki olsun…" ifadelerine yer verdi.

NURGÜL YEŞİLÇAY: HAVA ÇOK SICAK!

Yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile Marmaris'te tatil yapan Nurgül Yeşilçay (46), sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan ünlü oyuncu, tatilde paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Kavurucu sıcaktan bunalan Yeşilçay, bikinisiyle objektif karşısına geçti.

Uzandığı anları sosyal medyadan paylaşan ve yüzünü de havluyla kapatan Nurgül Yeşilçay, gönderisine, "Çok sıcak!" notunu düştü. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

EGE KÖKENLİ EVLENDİ!

Ünlü oyuncu Ege Kökenli, iki yıl önce nişanlandığı sevgilisi Lior Ahituv ile dünya evine girdi. Çift, Beşiktaş'taki bir otelde hayatlarını birleştirdi.

"Yahşi Cazibe", "Çalıkuşu", "Güneşin Kızları" ve "Yasak Elma" gibi pek çok dizide rol alan Ege Kökenli, 7 yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv ile nikah masasına oturdu. Çift, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini önceki akşam Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleştirdi. Ünlü oyuncuyu bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, Kerem Bürsin, İrem Helvacıoğlu ve Naz Çağla Irmak gibi isimler de düğüne katıldı.

SİMGE ÜNAL DENİZE GİRMEDİ

Tatil sezonunu Çeşme'de açan model Simge Ünal, bir plajda objektiflere yansıdı.

Ağustos ayında Fas'ın Kazablanka şehrine gideceği öğrenilen model, 1 haftalık Çeşme tatilini bir plajda geçirdi. Ünal, bir süre iskelenin merdiveninden suyun sıcaklığını kontrol ettikten sonra yüzmekten vazgeçerek şezlonguna döndü. Simge Ünal, bir süre sonra restoran kısmına geçerek, arkadaşlarıyla vakit geçirdi.

ÜNLÜ ÇİFTİN AŞK TATİLİ

Ali'nin dünyaya gelmesinin ardından ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşayan Hande Soral-İsmail Demirci çifti, soluğu Bodrum'da aldı. Ailece tatil yapan ve iskelede romantik anlar yaşayan ikili, oğulları Ali’yi sevmeye doyamadı.

ŞEVVAL, MARKASINI TANITIYOR

Cesur pozlarıyla gündemden düşmeyen Şevval Şahin, sosyal medyada paylaştığı tekne pozuyla gündeme geldi. Aktif sosyal medya kullanıcısı olan Şahin, kendi markası olan bikinisiyle poz verdi. Teknenin üzerinde poz veren Şahin “Hem tatil yapıyorum, hem de markamın modelliğini” dedi.

ORMAN İÇİN SAHNEDE 

Ebru Yaşar, geçtiğimiz cuma akşamı Paraf Kuruçeşme Açıkhava’daydı. Eskişehir’de kuracağı hatıra ormanı için sahneye çıktı. Şarkıcı, “Hepimiz bu ormanın bir dalı, bir yaprağı, bir ağacı olacağız” dedi. Ebru, 6 konserinin gelirini bu projeye bağışlayacak.