LİDER MAGAZİNLE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

SÜPERSTAR BARIŞTIRDI

Şarkıcı Cenk Eren ile DJ Ali Sayar’ın arası 2021’de bozulmuştu. Bir yıldır konuşmayan eski dostları Ajda Pekkan barıştırdı. İkilinin arasındaki buzları eritti!

YILDÖNÜMÜ PARTİSİ

Sedef Avcı, Bennu Gerede’nin fotoğrafçı Koray Erkaya’dan olan oğullarından Daren Gerede ve Bilge Öztürk'ün 1. yıldönümü partisine katıldı. Azmak nehrinde serinledi.

KADİR GELİYOR

Erkan Petekkaya yakında Kanal D’de başlayacak olan ‘O Kız’ın başrolünde. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden dizide ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, ‘Kadir’e hayat verecek. 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da ‘Kadir’in içindeki bitip tükenmeyen sevgi çevresindeki herkesi sarıp sarmalayacak.

UZMANINDAN 4 ALTIN TAVSİYE

Tülin Şahin, sosyal medya hesabından kadınlar için mayo ve bikini tüyoları verdi. Soru yağmuruna tutulan manken, “Bacaklarınızı daha uzun göstermek istiyorsanız derin oyulmuş bikini altlarını tercih edin. Vücudunuzun orta bölgesinde fazlalıklar varsa mutlaka toparlayıcı mayo alın. Basenler kalınsa, bikini altlarını ipli tercih etmeyin. Bralet tarzı bikini üstleri de göğüsleri alttan destekler, çok güzel bir form yaratır” dedi.

SUDA SAKİN KALAMIYOR

Oyuncu Beyza Şekerci, pandemide eşi Engin Hepileri ile birlikte Bodrum’a yerleşmişti. Şu sıralar zamanının büyük kısmını plajda geçiriyor. Önceki gün eşinin çektiği fotoğrafları İnstagram hesabında paylaştı. Çocuklar gibi eğlenip “Suda sakin kalamıyorum” dedi.

SEZONU AŞKLA AÇTI

Demet Şener 2021 yazında yaralı kalbinin ilacını iş insanı Tolga Arman’da bulmuş, aşk yaşamaya başlamıştı. Eski manken sezonu açtı. Tabii ki tek başına değil. Sevgilisi Tolga Arman ile tatilde. An itibarıyla Bodrum’dalar.

KAHVE İTİRAFI

6 yıldır aşk yaşayan Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel geçen hafta nişanlanmıştı. Müstakbel karı-koca önceki gün Etiler’deydi. Serkan Çayoğlu’nun tuzlu kahve içerken paylaşılan videosu hatırlatılınca Özge Gürel, ”Tuzlu değil o, wasabili (bir tür Japon turpu) dedi.

MUSKASIZ GEZMİYOR

İbrahim Tatlıses bu yaz ilklere imza atmaya devam ediyor. Ankara’dan Kudüs’e, İstanbul’dan Bodrum’a 4 günde 120 bine yakın hayranı ile buluştu. Toplam 5 bin 501 kilometre yol yaptı, rekor kırdı. 2011’de silahlı saldırıya uğrayan ve ölümden dönen İbo artık muskasız adım atmıyor.

ÇOCUKLAR EVDE KALDI

Dokuz aydır aşk yaşayan Demet Şener ve iş insanı Tolga Arman önceki gün Bodrum Türkbükü’nde yürüyüş yaparken görüntülendi. Ailecek tatil yaptıklarını ifade eden çift çocukları evde bırakıp kendilerine zaman ayırdıklarını söyledi.

SERSERİ VE BAŞI BELADA

Bensu Soral, Instyle dergisine verdiği röportajda ‘serseri’ kadın rollerinin kendisini çok etkilediğini söyledi. Oyuncu, “İzlerken keyif aldığım kadın karakterler genelde beş parasız, serseri, başı hep belada, hayatı sokaklarda geçen ve bununla savaşanların hikayesi oluyor. Öyle bir karakteri canlandırmayı çok istiyorum” dedi.

AŞKTA TAKTİK YAPMAM

Oyuncu Şükrü Özyıldız aşkta taktik sevmediğini söyledi. Özyıldız “Taktik yapmak aklıma bile gelmez. Üstelik bana taktik yapıldığını görürsem de buz gibi soğurum. Bence insan zaten aşkını kendisi olarak yaşamalı, paylaşarak bunu yüceltmeli” dedi.

BOND KIZI EDA!

Eda Taşpınar, Yunan adası Mykonos’ta. Tatiline devam ediyor. Eda dün elinde palet, yüzünde deniz gözlüğü, sudan çıkarken poz verdi. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına da “Bond kızı Honey Ryder” yazdı ve kendini efsane yıldız Ursula Andress’e benzetti!

HEM TATİL HEM İŞ

Beşiktaş’taki Meze 37’nin sahibi Gökçen Aşık, eşi Murat Aşık ve çocukları ile Bodrum’da. Hem çalışıyor hem de tatil yapıyor. Dün işletmeciliğini üstlendiği Türkbükü’ndeki Üzüm Kızı Beach’teydi. Murat Aşık ile denize girdi. Oğlu ile kızını evde bıraktıklarını söyledi.

BARIŞ YOK

Çeşme tatilinden dönen Aslı Bekiroğlu önceki gün Arnavutköy’deydi. Köpeği Henry de yanındaydı. 2020’de flört etmeye başlayıp 2021’de ayrıldığı Can Koçkan ile yeniden ilişki yaşadığı söylenen oyuncu, “Can bey ile barışmadık. Ama kendisi benim arkadaşım. Bir ilişki bittiği zaman kimse baltalamazsa arkadaş kalmaya devam edilebilir” dedi.

DÜĞÜN BAKLAVASI

Malum; Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç evlilik yolunda ilk adımı atıp geçen hafta nişanlanmıştı. Kısmetse yaz sonunda evlenecekler. Çift ortak arkadaşları ile nikah öncesi tatile çıktı. Damat adayının karın kasları dikkat çekti. Oysa geçen yaz o baklavalarından eser yoktu. Oğuzhan 1 yılda sıkı çalışmış anlaşılan.

IVANA RUH EŞİM

İvana Sert, İzmirli turizmci sevgilisi Sezer Dermenci ile Aralık 2021’de Maldivler’de hayatını birleştirmişti. Mutluluğu ikinci evliliğinde bulan İvana ile eşi, aşklarının başlangıcının ikinci yılını baş başa kutladı. Sezer Dermenci, İvana için “O benim ruh eşim, kalbimin tek sahibi” dedi.

SEZONU AÇTI

Merve Boluğur tatil sezonunu Çeşme’de açtı. Alaçatı’da kaldığı otelin havuz başında verdiği bikinili pozları paylaşan Boluğur’un dizindeki yara bandı dikkat çekti. Ünlü oyuncunun hafif bir şekilde bacağını çarptığı öğrenildi.

ATATÜRK FİLMİ

Başrollerini Ümit Cem Şenol ve Ayşen İnci’nin paylaşacağı, Atatürk’ün milli mücadele döneminin anlatılacağı ‘Kurtuluş Yolu’ filminin ilk tanıtımı çekildi. Atatürk’ü canlandıracak olan Şenol “Muhteşem bir senaryo bizleri bekliyor. İstanbul’un işgali ve Samsun’a çıkışı anlatıyoruz” dedi. Zübeyde Hanım rolündeki usta oyuncu Ayşen İnci ise “Benim için müthiş bir gurur” diye konuştu.

ÇANTA REKLAMI

ABD’li süper model Kendall Jenner (26), 247 milyon takipçisinin olduğu Instagram’da bikinili yeni pozlarını paylaştı. İnternet sitesi FWRD ile yaptığı işbirliği gereği, Bottega Veneta markasının yeni çantasını tanıttı.

UNVANI İPTAL EDİLMİŞTİ

2019’da 21 yaşında kendi çabalarıyla en genç milyarder kadın olan kozmetik patronu Kylie Jenner’ın (24) bu unvanı, servetini manipüle ettiği için daha sonra iptal edilmişti.

ZİRVE RİHANNA'NIN

Barbados asıllı şarkıcı ve tasarımcı Rihanna (34), 1.4 milyar dolarlık servetiyle ABD’nin ‘kendi çabalarıyla en genç zengin milyarder kadını’ oldu. Serveti 1.8 milyar dolar olan kozmetik ve iç giyim patronu Kim Kardashian’ı (41) tahtından etti. Forbes dergisinin yayınladığı listede geçen yıl Kardashian bu unvanın sahibi olmuştu. 17 yaşında şarkıcılığa başlayan Rihanna, soyadını verdiği kozmetik markası Fenty Beauty’yi 2017’de kurmuştu. Daha sonra markasına iç giyim ürünleri de ekledi.