LİDER MAGAZİNLE PAZAR SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

GÜLŞEN'E EŞİNDEN DESTEK AÇIKLAMASI

Şarkıcı Gülşen, son dönemde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle ilgili hem meslektaşları hem de bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Ozan Çolakoğlu, eşi Gülşen’e destek çıktı. Çolakoğlu, "Rahatsız olan o mekana gelmez, Gülşen’i sosyal medyadan takip etmez" dedi. Eşi için “Ben karışmıyorum onun işidir saygı duyuyorum. Ne yapacağını bilecek olgunlukta” ifadesini kullanan Çolakoğlu, yapılan olumsuz yorumlardan rahatsızlık duymadığını söyledi.

PINAR ALTUĞ GÜNDEM OLDU

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ, paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. 47 yaşındaki ünlü oyuncu sarışın halini instagram hesabından paylaştı. Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ eski haliyle sosyal medyayı salladı.

SERENAY SARIKAYA SALDIRIYI ANLATTI!

Serenay Sarıkaya evinin önünde saldırıya uğradıktan sonra ilk kez konuştu. Morali bozuk olan Serenay Sarıkaya saldırganın ofisteki insanları korkuttuğunu, yardımcısına da saldırdığını söyledi. Sarıkaya açıklamasında "Çok uzun zamandır yakın çevreme ve bana tehdit oluşturacak hareketlerde bulunuyor. Ofise de saldırmıştı aynı kişi. Evime kadar gelip böyle ciddi şeyler yapacağını düşünmemiştim açıkçası. Şikayet ettik umarım daha ileri gitmeden hallolur” şeklinde konuştu.

KİBARİYE'DEN KÖTÜ HABER!

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kibariye koronavirüs olduğunu duyurdu. Kibariye Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli takipçilerim, covid testimin pozitif çıkmasından dolayı 22 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştireceğimiz konserimizi ileri bir tarihe erteledik. Karantina süresini sağlıkla bitirip, yeni tarihi sizlerle paylaşacağım. Sağlıklı günlerle kalın.”

SELAMİ ŞAHİN'DEN BOMBA AÇIKLAMA

Selami Şahin'e ünlü popçu Edis'in kızı İrem Şahin ile öpüşmesinin sorulmasının üzerine, ünlü sanatçının olay yaratan açıklama geldi. Şahin, "Çocuklarım büyüdü onların hayatına karışmıyorum. Evlatlarım benimle arkadaş gibidirler. Onlar karar verir ben ise sadece karşılarım" açıklamalarında bulundu.

HADİSE TEK TAŞI TAKTI

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler evlilik kararı aldı. Çift müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. Hadise, yayınladığı videoya "Bizim bölümümüz başlasın" notunu düştü. Görüntülerdeki tek taşın değerinin ise 3 milyon TL olduğu iddia edildi.

YENENLER AŞKA GELDİ

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile verdiği mutluluk pozlarına bir yenisini daha ekledi. Özel bir gün olmadığını belirten iki çocuk annesi güzel, Yenenler'e adeta ilan-ı aşk etti. Eser Yenenler ile sahnede el ele tutuşurken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Yenenler, gönderisine şu notu düştü: “Bugün özel bir günümüz değil ama her gün özel bir günümüz değil mi zaten. Çok aşık olmuştum hatırlıyorum. Ama şimdi daha da aşığım. Bu sahnede el ele olmak da varmış daha güzelleri de olacak hep el ele..."

YASMİN ERBİL'DEN ‘BOMBA’ YANIT

Fenomen Cansu Özlevi eşi Yusuf Yosi Özlevi'nin Yasmin Erbil ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündemdeydi. Yusuf Yosi Özlevi'nin Yasmin Erbil ile ilişkisinin olduğu konuşulurken Cansu Özlevi canlı yayına çıktı. Özlevi Yasmin Erbil'den özür diledi ama ünlü komedyenin kızı bu özrü kabul etmedi. Bu anları evinde izleyen Mehmet Ali Erbil'in kızı ekranı paylaşarak "Özrünüzü kabul etmiyorum" dedi.

HANDE DOĞANDEMİR: O KONULARA GİRMEYELİM

Kendisi gibi oyuncu olan Onur Tuna’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan Hande Doğandemir (36), geçtiğimiz günlerde Etiler’de görüntülendi. Aracından inerken objektiflere yansıyan Hande Doğandemir, “Bir YouTube çekimi vardı, oradan geliyorum. Şimdi arkadaşımla buluşacağım” açıklamasını yaptı. Onur Tuna’yla ilgili soruları yanıtlamak istemeyen güzel oyuncu, "Hiç onları konuşmak istemiyorum. Her şey yolunda. Çok sağ olun" demekle yetindi.