LİDER MAGAZİN SOSYETE AVINDA

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

UZAN YİNE AYRILDI

Paris’te yaşayan iş insanı Cem Uzan, 8 yıl önce Fransa’da Fanny Blanchelande ile evlenmişti. Son zamanlarda araları bozuk olan Uzan ile Blanchelande önceki gün anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Bu boşanmanın sebebi Cem Uzan’ın Valerie adında bir hanım ile yeni bir aşka yelken açmasıymış.

AĞRILARA DAYANAMADI

Oyuncu Aslı Bekiroğlu geçen ay saçlarını Afrika esintili saç modeli ‘rasta’ (saça zincirleme yapılan, uçlarına renkli boncuk takılan burgu örgüler) yaptırdı. Saç diplerinin ağrıması ve kullanımından rahatsız olan Aslı önceki gün kuaförüne gidip örgülerini açtırdı, yıpranan saçlarını kestirdi. Ardından da yine yaygın bir Afrika saç modası olan ‘Afro dalgası’ yaptırdı. Aslı gelecek ay saçlarını Afrikalı ‘Masai’ kadınları gibi sıfır numara kestirip dazlak olursa hiç şaşırmayın.

“SPOR SADECE ZAYIFLAMAK İÇİN DEĞİL”

Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu olan oyuncu Pelin Karahan geçen yaz tatilinde hayli kilo almıştı. Eski formunu yakalamak için sıkı bir spor programına başlayan Pelin Hanım şimdi de kick boksa merak sardı. Oyuncu hocasıyla boks yaparken çektirdiği fotoğrafını, sosyal medya hesabından “Spor, sadece zayıflamak için değil, daha güçlü sağlıklı, iyi yaş almak ve kendini iyi hissetmek için yapılmalı” diye paylaştı.

FESTİVAL KIZI ZEYNEP

Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep, renkli kişiliği, sosyal medyada paylaştığı videoları ve çılgın fotoğraflarıyla fenomen oldu. Hollanda’da oyunculuk eğitimi alan Zeynep erkek arkadaşı Wesley Pablis ile bulduğu her fırsatta dünyanın farklı yerlerindeki partilere, müzik festivallerine gidiyor. Aşıklar bu hafta da Maldiv Adaları’ndaki Mystic Garden Festivali’ne gitti.

CUMANIN GALİBİ

16’ncı sezonu ile ekrana gelen, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi ‘Arka Sokaklar’ın önceki akşam yeni bölümü yayınlandı. 597’nci bölüm Total kategoride zirvede yer aldı. Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu’nun yer aldığı ‘Arka Sokaklar’, yeni bölümleri ile cuma akşamları Kanal D’de...

72. YAŞ KUTLAMASI

İş insanı Hamdi Akın’ın sahibi olduğu modern köy projesi Bodrum Loft, 2020 Temmuz’da açılmıştı. Bu yaz tesis bünyesine İstanbul’un iki ünlü markası Papermoon ve Sunset’i de katınca ünlülerin vazgeçilmez adresi olmuştu. Sosyetik sima Ender Mermerci önceki gün 72 yaşına girdi. Ender Hanım doğum günü kutlamasını bu yazın popüler adresi Loft’ta yaptı.

DJ KOCAYA ŞARKICI EŞ

Brezilyalı model Martha Graeff, iş insanı Aytek Şavkan ile evlenince Türkiye medyası ona ‘Brezilyalı gelin’ adını takmıştı. 2010’da Şavkan’dan boşanan Graeff Amerika’ya yerleşmiş ve Miami Heat ve Orlando Magic takımında forma giyen Rony Seikaly ile evlenmişti. Martha Hanım’ın eşi basketbolu bırakınca DJ’liğe başlamıştı. Bir kız çocuğu annesi olan Martha Hanım da modelliği bırakıp şarkıcı olmaya karar vermiş. Ünlü model şimdi müzik ve enstrüman dersleri almaya başlamış.

LİDER HABER MERKEZİ