LİDER MAGAZİN’LE 'SOSYETE PAZARI'

Sosyete dünyasının kalbi, Lider Magazin’de atmaya devam ediyor. Lider Haber Merkezi, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledi…

LİDER HABER MERKEZİ

DARISI BAŞINIZA

Ebru Şahin ve sevgilisi Cedi Osman bu yaz düğünden düğüne koştu. Çift önceki akşam da Fenerbahçeli basketbolcu Melih Mahmutoğlu ve Fenerbahçe voleybol takımının yıldızlarından Damla Çakıroğlu’nun düğünündeydi. Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de yapılan düğüne Ebru Şahin ve Cedi Osman siyahlar içinde katıldı. Düğüne katılan davetliler ‘Darısı başınıza’ dileğinde bulundu.

FİNALDE BULUŞTULAR

Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde önceki akşam Haluk Levent ve Melek Mosso sevenleriyle buluştu. Art arda sahneye çıkan ikili finalde buluştu. Haluk Levent ‘Zülüf’ şarkısını Mosso ile birlikte seslendirdi.

DÜĞÜN EKİMDE

Oyuncu Vildan Atasever, 1 yıldır birlikte olduğu şarkıcı Mehmet Erdem ile önceki gün aile arasında evlendi. Taksim’de bir otelde gerçekleşen nikah törenine sınırlı sayıda davetli katıldı. Vildan Atasever 3’üncü, Mehmet Erdem ise ilk evliliğini yaptı. Vildan Atasever, tasarımcı Arzu Ayar’ın hazırladığı sade bir gelinlik giydi. Çift ekim ayında dostlarının katılacağı düğün için de hazırlıklara devam ediyor.

KEYİFLER YERİNDE

Ali Atay, önceki gün eşi Hazal Kaya ile Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. 6 yıl aradan sonra ‘Leyla İle Mecnun’ dizisiyle tekrar sevenleriyle buluşan Atay’ın keyfi yerindeydi. Hazal Kaya ile mağazaları gezdiler. Sonrasında Morini’de oturdular. Çıkışta muhabirlerin isteğini kırmayıp objektiflere poz verdiler.

KUSURSUZ AYBÜKE

Başarılı oyuncu Aybüke Pusat, yapacağını şeyleri önceden kafasında planladığını söyledi. Pusat “Yapacağım şeyi önce kafamda planlar sonra hayata geçiririm. Böylece hem hata riskini hem de zaman kaybını sıfıra indiririm. Bu pratik ve çözümcü halimi çok seviyorum. Bana verilen işi en iyi ve kusursuz yapmaya çalışıyorum" dedi.

ZİYNET SALİ’DEN 18 EYLÜL PROVASI

18 Eylül’de vereceği konsere hazırlanan Ziynet Sali, konser önce muhabirlerin sorularını yanıtladı. Her kıyafetine göre tasarlanmış mikrofonu olduğu iddialarına yanıt verdi. Güzel şarkıcı “Kıyafetlerinize göre tasarlanmış mikrofonlarınız olduğu doğru mu?” sorusuna yanıt verdi: Şarkı söyleyemedikten sonra mikrofon sayısının bir önemi yok. Ben her mikrofonla söylerim.

BOLUĞUR'DAN İDDİALI PAYLAŞIM

Sosyal medya paylaşımlarıyla, YouTube’daki açıklamalarıyla dikkat çeken Merve Boluğur, bikinili fotoğrafıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Yaptığı açıklama ve Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen Merve Boluğur'a kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Boluğur, "Doğal halimle seksiliğimi dışarı aktarabilen kadınlardan biriyim. Hiçbir şey yapmamanın da seksi olunduğunu düşünüyorum. Bana verilmiş tenle de oluyor bu” dedi.

HASTA BEBEK

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Aleyna Tilki’nin annesi koronavirüse yakalanmış daha sonra sağlığına kavuşmuştu. Şimdi ise Aleyna Tilki, hastanelik oldu. Sosyal medya sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen Aleyna Tilki, şimdi ise hastane odasında olan bir fotoğrafını paylaştı. Hastanede serum aldığı anları paylaşan Aleyna Tilki, yaptığı paylaşıma ise, “Hasta bebek” notunu düştü.

BENSU SORAL TATİLDE

2018 yılında iş insanı Hakan Baş ile evlenen Bensu Soral'ın tek başına tatile gitmesi, "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirdi. Bu tatilde eşi Hakan Baş'ın kendisine eşlik etmemesi dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu, havuzda bu fotoğrafı çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Takvim gazetesinden yer alan habere göre; söz konusu kareyi görenler, "Bensu ayrılık acısı mı çekiyor?" şeklinde yorumda bulundu.