Lider Magazin’le ‘Pazar’ sürprizi

Lider Magazin’ le Pazar Sürprizi ünlü dünyasına yakın mercek tutmaya devam ediyor

 BODRUM'A YERLEŞİYORLAR

Şarkıcı Mehmet Erdem ile oyuncu eşi Vildan Atasever, Bodrum’a yerleşmeye karar verdi. Bodrum’da yaşayan yakın arkadaşları Fettah Can ve eşi Cansu Kurtçu ile fikir alışverişi yapan çift “Sizin gibi biz de buraya taşınabilir miyiz?” diye sordu. Erdem ve Atasever’in kışı Bodrum’da geçirerek burada yaşamayı deneyecekleri öğrenildi.

 

BABALAR VE OĞULLARI

‘Camdaki Kız’ın ‘Hayri’si Cihangir Ceyhan, Çeşme’deki bir beach'te görüntülendi. Eşi Fatma Ceyhan ile tatil yapan Ceyhan 2 yaşındaki oğlu İlhan Cihangir ile denizde oynuyordu. Bodrum’daki Sinan Özen ise Ortakent’teki bir beach’teydi. 3 yaşındaki oğlu Sanberk ile denize girdi.

 

YİNE ÇOK İZLENDİ

‘Dönence’, yayınlanan 6’ncı bölümüyle Total ve 20+ABC1 kategorilerinde günün en çok izlenen dizisi oldu. Foça’da çekilen dizinin oyuncuları setten arta kalan vakitlerde denizde verdikleri pozlarla da sosyal medyada çok konuşuluyor.

 

TEBRİK YAĞDI

Danimarka’da doğup büyüyen Tülin Şahin, ‘Kopenhag Moda Haftası’nda poyduma çıktı. Hollandalı tasarımcı Tess van Zalinge’nin baş mankeni olarak defilenin açılışını yaptı. Sanat galerisinde düzenlenen defile sonunda Tülin’e övgü yağdı.

 

GÜLDÜREN POZLAR

Oyuncu Oktay Çubuk, sevgilisi Melissa Gizem ile Çeşme’de. Çeşme'de bir beach'e gelen çift, yüzmek yerine köpekleriyle vakit geçirdi. Can dostlarını öpücüklere boğduktan sonra birbirleriyle de öpüşüp sarılarak romantizm dolu görüntülere imza attılar.

 

'ARTIK KİLO VERME'

Tuvana Türkay yaklaşık 2 haftadır Yunan adası Mykonos’ta tatilde. Oyuncu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta iyice zayıflamış görünüyordu. Zaten hayranları da “Artık kilo verme” diye Tuvana’ya uyarıda bulundu.

 

7 MİLYON TL KAZANACAK

Hande Erçel Arap ülkelerine yönelik bir reklam kampanyasının yüzü oldu. Bir parfüm markasıyla anlaşan oyuncu 7 milyon TL karşılığında imza attı. Reklam Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Umman, Kuveyt, Ürdün, Fas, Libya ve Katar’da yayınlanacak.

 

AİLECE TATİL

Oyuncu Özge Özder ve müzisyen eşi Sinan Güleryüz kızları Luna ile Bodrum Yalıkavak’ta tatilde. Sinan Güleryüz, Şubat 2021 doğumlu kızına dün yüzme öğretmeye çalıştı. Özge de bu anları heyecanla kaydetti.

 

BEŞİKTAŞ'IN YENİ YENGESİ

Beşiktaş’ın yeni transferi Jamaika asıllı İngiliz futbolcu Chamberlain oldu. 30 yaşındaki yıldız, İngiliz müzik grubu Little Mix’in üyesi, dünyaca ünlü şarkıcı Perrie Edwards ile nişanlı. Siyah Beyazlı taraftarlar, ilk günden yengelerini sıkı takibe aldı.

 

KICK BOKS ÖĞRENİYOR

Türkiye’ye gelin gelen Brezilyalı oyuncu Jessica May, kick boks dersi almaya başladı. Milli sporcu Harun Gül ile özel olarak çalışan Jessica May, “Aksiyon dolu bir filmde rol alacağım. Hem forma girmek hem rolün hakkını vermek için antrenman yapıyorum” dedi.

 

ZOR YAZ

Burcu Kara oğulları Ali’yi 2017’de, Can’ı Aralık 2022’de doğurmuştu. Bu yazın biraz zor geçtiğini belirten oyuncu içini şöyle döktü: “İki önemli kayıp, derin üzüntüler, diş çıkaran bir bebekle uykusuz geceler, kıskançlık krizleri, öfke nöbetleri, yemek yememek. Biliyorum; bu günler de geçecek.”

 

RESİM SERGİSİ AÇTI

Malum; Türk Pop Müziği’nin efsanesi Erol Evgin aynı zamanda mimar ve iyi bir ressamdır. Sanatçı, 25 adet yağlı boya çalışmasını herkesin beğenisine sundu. 5 Eylül’e kadar açık kalacak sergiyi ilk gün gezenler arasında ressam Devrim Erbil, rahmetli oyuncu Cüneyt Arkın’ın oğulları ve gelinleri de vardı.

 

GÜNDÜZ DENİZ AKŞAM KONSER

Genç rap yıldızı Çakal, Kıbrıs Chamada Club’da sahneye çıktı. Gündüz denizde jetski ile tur atan Çakal akşam sevenleriyle bir araya geldi. Ağırlıklı kitlesini kızların oluşturduğu seyirciler Çakal ile fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

 

BİR DERİ BİR KEMİK

Geçtiğimiz aylarda Aslıhan Gürbüz’den ayrılan İsmail Hacıoğlu, tek başına Çeşme’de tatilde. Cem Karaca’yı canlandıracağı sinema filmine hazırlanan oyuncu önceki gün plajda denize girerken görüntülendi. İsmail Hacıoğlu’nun aşırı zayıfladığı ve bir deri bir kemik kalmış olması dikkat çekti.

 

GENÇ AŞIKLAR EVLENİYOR

Siren Ertan’ın 2018’de evlendiği Ersin Kayalar’ın İspanyol eşi Carmen’den olan oğlu Kerem (24), İlhan-Öykü Karadeniz’in kızlarından Dilhan (21) ile 5 yıldır aşk yaşıyordu. Kerem geçtiğimiz cumartesi sevgilisine evlenme teklifi etti. Tektaşı alan Dilhan, ‘Evet’ yanıtını verip “Fragman bitti, asıl şimdi başlıyoruz” dedi.

 

HEM TATİL HEM İŞ

Aslı Turanlı mavi turda. Bodrum ve Göcek’in koylarını geziyor. Ama bir yandan da para kazanıyor. Oyuncu önceki gün lüks ve de ünlü bir markanın bikinilerini giyip teknede tanıtım yaptı. Bir taşla iki kuş vurmuş oldu.

 

100 KİŞİLİK KORO

Türk pop müziğinin son dönemdeki en güçlü kadın yıldızlarından Simge, Didim Amfi Tiyatro’da DK Event Yaz konserleri kapsamında sevenleri ile buluştu. ‘Aşkın Olayım’ şarkısını sahnede 100 çocukla söyleyen Simge, hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen minikleri kırmadı ve hep birlikte poz verdiler.