Lider Magazin'le 'pazar' sürprizi

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

LİDER HABER MERKEZİ

'EKİN İLE DÜŞMAN DEĞİLİZ'

Sevda Erginci erken final yapan ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisindeki partneri Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı. Oyuncu, “Kimi hayatımda tutup kimi çıkaracağıma ben karar veririm. Onunla ilgili bir şey anlatmak istemiyorum. Düşman değiliz” dedi.

İSYAN ETTİ

Şarkıcı Alya, internette kişisel bilgilerinin yanlış yazılmasından şikayetçi. Sitelere göre; Slovenya asıllı. 28 Mayıs 1983’te dünyaya geldi. Oysa Alya, “Allah aşkına her yazılana inanmayın. Ben; 13 Temmuz 1990 doğumluyum. İstanbul’da dünyaya geldim ve Türküm” dedi.

ÇEKİMLER TAM GAZ

Kanal D’nin yeni dizisi ‘O Kız’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kamera arkasından görüntüler geldi. Başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ile Dilin Döğer’in setteki samimi ve eğlenceli anları büyük beğeni kazandı. Dizi yakında başlayacak.

'LEYLA' RÜZGARI

Volkan Konak, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine 3. kez konuk oldu. Yeni şarkısı ‘Leyla’yı da ilk kez bu konserinde söyledi. Büyük alkış aldı.

ŞOV YAPTI

Harbiye Açıkhava Etkinlikleri Yasemin Sakallıoğlu’nun ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ adlı gösterisine ev sahipliği yaptı. Hazırlıklara 4 ay önce başlayan komedyene 20 dansçı eşlik etti. 63 kostüm için 200 metre kumaş kullanıldı. Yasemin hem güldürdü hem de oynattı!

GRADIROBUNDA SERVET YATIYOR

Yıllardır hem günlük kıyafetleriyle hem sahne tarzıyla adından sıkça söz ettiren Ajda Pekkan’ın gardırobunda bir tarih olduğu ortaya çıktı. 16 yaşından beri sahnede olan Ajda Pekkan, yıllardır giydiği en özel parçalarını hala saklıyor. Pekkan yakın çevresine “Hepsinin yeri bende çok özel ve ayrı. Vermeye kıyamıyorum” diyor.

AİLE ARASINDA

Ceyda Ateş 2018’de Buğra Toplusoy ile evlenmiş, Amerika-Miami’de emlakçılık yapan eşinin yanına taşınmıştı. Çiftin kızları Talia da 2 yıl önce dünyaya gelmişti. Buğra Toplusoy önceki gün 37 yaşına bastı. Toplusoy doğum gününü evde eşi, kızı ve köpekleriyle pasta ve sütle kutladı. Ceyda Ateş ise bu anları “Biz bize Talia Hanım, Dünya Bey, Minik Hanım. İyi ki doğdun Buğra” notuyla paylaştı.

EVLİLİĞE HAZIR

Burcu Esmersoy, 1 yıldır birlikte olduğu Nazım Akmandil ile yakında nikah masasına oturacak. Görünenin aksine tam bir ev kadını olduğunu söyleyen Esmersoy “Çok titizim. Evim sürekli sabun ve çamaşır suyu koyar. Misafirim hiç eksik olmaz. Sofra hazırlamayı, misafir ağırlamayı çok severim. İyi de yemek yaptığım söylenir” dedi.

PETEK UÇTU, SERDAR ÇEKTİ

Petek Ertüre 2 yıldır aşk yaşadığı Serdar Oal ile Marmaris’te lüks bir otelde tatilde. Aksiyon peşinde koşan Ertüre önceki gün mini deniz helikopterine bindi. Suyun üzerinden havalanan araçla Marmaris koylarının üzerinde küçük bir tur attı. Bu anları da sevgilisi Serdar Oal görüntüledi.

BAYILIYORDU

Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Yıldız Tilbe üçüncü kez sahne aldı. Hızlı şarkılarda aralıksız dans edince yorulan Tilbe “Bayılacağımı hissediyorum, o yüzden duruyorum” dedikten sonra kendisini sahnedeki koltuğuna attı. Tilbe başına taktığı perukla dikkat çekti.

DOSTUNA AĞLADI

Bülent Ersoy Gürcistan Batum’da sahne aldı. 2020 yılında hayatını kaybeden modacı Nur Yerlitaş’ın kendisi için diktiği son kıyafeti giydi. Ersoy “Nur’um bak bu 2.5 sene önce bana hazırlamış olduğun son kıyafetti, bugüne kısmetmiş giymek... Canım arkadaşım, seni öylesine özlüyorum ki...” dedi ve gözyaşlarını tutamadı.

EĞİTİM ŞART

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol Tektaş, Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ile Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi’nden mezun. İki üniversiteyle yetinmeyen Buse şimdi de Üsküdar Üniversitesi Felsefe bölümünü yüzde 50 burslu kazandı. İki çocuğu olan Buse Varol Tektaş üçüncü üniversitesini de bitireceğini söyledi.

PASTA YERİNE BURGER

Başrolünü Demet Akbağ’ın oynadığı ‘Aydınlıkevler’ önceki akşam Harbiye Açıkhava’da sahnelendi. Oyunun ardından kuliste, oyunculardan Salih Bademci’nin doğum günü kutlandı. Herkes o kadar acıkmıştı ki doğum günü pastası yerine hamburger ve patates kızartması sipariş verildi. Salih Bademci yaptığı paylaşımda “Demet Akbağ ile de şöyle bir doğum günü pastası yemedim demem. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim” notunu düştü.

MAVİ MOLA

Derya Uluğ yaz başından beri konserden konsere koşuyor. Bu tempodan çok yorulan şarkıcı sevgilisi Asil Gök ile kısa bir ara verdi. Çift, tekne kiralayarak iki günlük bir mavi yolculuğa çıktı. Bikinili pozlarını paylaşan popçu fit görüntüsüyle dikkat çekti. 

'SEVMEYE DEVAM EDELİM' DEDİK

Geçtiğimiz haftalarda DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açan Aslı Bekiroğlu, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Daha önceden arkadaş olduklarını söyleyen oyuncu “Taykun ile önceden tanışıyorduk. Buluşa buluşa, konuşa konuşa birbirimizi çok sevdik. O zaman sevmeye devam edelim dedik. Keyfimiz yerinde” diye konuştu.

'KADINLAR TATİL YAPIYOR'

Asena Tuğal ile eşi Şahin Irmak, önceki gün Etiler’deydi. Yeni sezonda iki filmi vizyona girecek olan Irmak “Bir de dizi çekiyoruz öte yandan” dedi. Asena Tuğal ise tatilde olduğunu, eşini görmek için Bodrum’dan İstanbul’a geldiğini söyledi. Irmak bunun üzerine “Görüyorsunuz işte erkekler çalışıyor, kadınlar tatil yapıyor. Duyun sesimizi ey insanlar” diyerek kahkahayı bastı.

KAVUŞTULAR

Bensu Soral 2020’de sahiplendiği poodle cinsi köpeği Bruno’dan neredeyse hiç ayrılmıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Amerika seyahatine çıkınca Bruno’yu ablası Hande Soral’a bırakmak zorunda kaldı. New York’ta tatil yapan Bensu Soral dönüşte koşarak ablasına gitti. Sahibini gören Bruno havalara uçtu, Bensu Soral’a sarıldı. Oyuncu bu duygu dolu anları sosyal medyada paylaştı.

LEYLA 3 YAŞINDA

Seda Bakan ile Ali Erel 2014’te evlenmiş, 2019’da da kızları Leyla dünyaya gelmişti. İkinci kızlarına kavuşmak için gün sayan Seda Bakan önceki gün Leyla’nın üçüncü yaşı için evlerinin bahçesinde bir parti düzenledi. Ailecek balonların önünde poz verdiler.

GÜNDÜZ DENİZ AKŞAM KULÜP

İlayda Akdoğan 3 yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi basketbolcu Roham Kabir ile Çeşme’de tatilde. Yaz başından beri Türkiye’yi gezerek geçiren çift, eylülde de Roham’ın ailesini ziyaret etmek için İran’a gidecek. Gündüzleri denize giren aşıklar, akşamları da Alaçatı’nın kulüplerinde dans edip eğleniyorlar.

KIRMIZI CAZİBE

Şarkıcı ve oyuncu Aleyna Dalveren Çeşme’de tatilde. Dalveren önceki gün lüks bir yatla Ayayorgi koyuna geldi. Kırmızı mayosuyla güneşlenerek sık sık telefonda konuştu. Ardından balık tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Sıcak havaya dayanamayıp suya atladıktan sonra da duş aldı.