Lider Magazin’le ‘Pazar’ sürprizi

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

Lider Haber Merkezi 

HAFTADA 100 KIYAFET

Derya Uluğ, Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği Üsküdar Fest’te sahneye çıktı. Şarkıcı, “Her konsere ayrı özen gösteriyorum. Kıyafet provaları için haftada 3-4 saat ayırıyorum, yaklaşık 100 kıyafet 

SAKALSIZ ŞİRİN BABA

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden Kadir İnanır, Kuruçeşme’de geçen sabah kahvaltı yaptı. Tek başınaydı. Sağlık sorunlarını atlatan oyuncu, mavi şortu ve tişörtü ile dikkat çekti. Beyaz sakalları da olsa, tam ‘Şirin Baba’!

ÜÇ BİN KİŞİLİK DOĞUM GÜNÜ!

Hakan Altun, Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında önceki akşam sevenleriyle buluştu. Şarkıcıya sahnede sürpriz doğum günü düzenlendi. 3000 hayranı ‘İyi ki doğdun’ diye tempo tuttu. Hakan 49 yaşına bastı.

HALKA İNDİ

Haluk Levent, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde önceki akşam konser verdi. İki saatlik konserinin yarısında şarkılarını seyircisinin arasında dolaşarak söyledi.

KÖPEĞİ İNATÇI ÇIKTI

Melike İpek Yalova önceki gün Levent’te köpeği ile görüntülendi. Oyuncu “Köpeğim ameliyattan yeni çıktı. Henüz narkozun etkisinde. Moralimiz biraz bozuk” dedi. Eve geldiklerinde ise köpeği bir türlü içeri girmek istemedi. Yalova can dostunu zar zor kapının diğer tarafına geçirebildi. Maskesiyle dikkat çeken Yalova “Ben hiç çıkarmadım” diye konuştu.

'AZ KALDI EVLENİYORUZ'

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, 26 Ağustos’ta Sarıyer’de bir otelde evleniyor. Koç, hazırlıkların tamamlandığını söyledi ve “Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah evleniyoruz” dedi.

BERABER YÜZDÜLER

Basketbol koçu Ergin Ataman ve eşi Berna Ataman, Alaçatı’da tatil yapıyor. Önceki gün Fun Beach’te görüntülenen çift beraber denize girdi. Bir süre sohbet ettikten sonra eşi, Ergin Ataman’ın deniz gözlüklerini takmasına yardımcı oldu. Atamanlar bir süre yüzdükten sonra localarına geçerek güneşin tadını çıkardı.

İKİNCİ BEBEK YOLDA

Beşiktaş’ın, Atletico Madrid’den aldığı Francisco Montero’nun eşi Marta Bermudez, Kasım 2020’de kızları Antonella’yı dünyaya getirmişti. İspanyol savunmacı yakında ikinci kez baba olacak. Bebeğin cinsiyeti bu kez erkek.

PARTNER OLACAKLAR

Kıvanç Tatlıtuğ’un dijital platform için çekeceği ‘Kral Kaybederse’ dizisinde partnerinin Beren Saat olacağı iddia edilmişti. Kadro henüz kesinleşmemişken şimdi de bu rol için yeni bir yıldızın adı geçmeye başladı. Dizi doktoru Oya Doğan’ın haberine göre Tatlıtuğ’un partneri Serenay Sarıkaya olacak.

'GÜZEL VE YAKICI!'

Estetik Uzmanı, Dr. Cansen Yeni şarkıcı eşi Burak Kut ve kızları Aden ile geçenlerde Bodrum’daydı. Ailece Casa Costa Otel’de kaldılar. Cansen Yeni, “Tatilimiz; kısa ama etkileyici, güzel, eğlenceli, bir o kadar da sıcak ve yakıcıydı. Çok eğlendik. İyi geldi” dedi. Cansen dün de Avusturya Salzburg’a uçtu.

8 AYDA 7 KİLO

Merve Özbey Şubat 2021’de kızı Elif Özüm’ü kucağına almıştı. Şimdi malum ikinci kez hamile. Kısmetse 5 hafta sonra bir oğlu olacak, Elif Özüm’e kardeş gelecek. Şarkıcı bugüne kadar sadece 7 kilo aldı. Özel bir çaba sarfetmediğini belirten Merve üstelik son günlere de fazlaca ekmek yediğini söyledi.

ACİL AMELİYAT

Esra Kaktüs’ün iş insanı Kerem Üstünkaya’dan olan otomobil yarışçısı oğlu Üstün Üstünkaya uzun süredir Didem Şentürk ile aşk yaşıyor. Güzellik uzmanı olan Didem Şentürk geçenlerde estetik için gittiği hastanede apar topar bıçak altına yatmak zorunda kalmış. Didem, “Meme büyütme ve burun estetiği için gittim, akciğerimin söndüğünü öğrendim. Tüp taktılar. Korona geçirenlerde görülüyormuş. Ben 4 ay önce yakalanmıştım” dedi. Didem Şentürk sağlığına kavuştu.

İÇ GÜVEYSİ OLDU

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez ile oyuncu Ben Affleck çifti, yeni bir malikane almaktan vazgeçti. Çift, Lopez’in Los Angeles’taki 28 milyon dolarlık malikanesinde yaşayacak. Malikaneye, Lopez’in ikizleri ve Affleck’in üç çocuğunun da yaşayabileceği şekilde tadilat yaptıracaklar. Geçen ay evlenen çift, 60 milyon dolarlık bir malikanede kirada oturacak.

'GÜZELLİK HAKKINDA FİKRİM YOK'

Çocuk yaşta oyunculuğa başlayan Millie Bobby Brown (18), güzellik markası çıkardı. “Güzellik hakkında hiç fikrim yok” açıklamasıyla da şaşırttı. Brown, “Serumların, meyve ve sebze özlerinin, enzimlerin önemini öğrenelim istiyorum. Cildimiz için önemli olan bu maddelerden fazla genç olduğumuz için haberimiz yok” dedi.

 

YENİ SEVGİLİ ŞOKU

Kolombiyalı şarkıcı Shakira’nın iki ay önce ayrıldığı İspanyol futbolcu Gerard Pique’nin yeni sevgilisi haberi dünya magazin gündemini salladı. Pique’nin halkla ilişkiler bölümü öğrencisi Clara Chia Marti  ile birlikte olduğu öne sürüldü. Marti’nin Pique ile etkinliklerinde görev aldığı Kosmos şirketinin bir davetinde tanıştığı iddia ediliyor.