LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

KAPAK OLDU

Mustafa Sandal’ın eski eşi, şarkıcı Emina Jahovic, Sırbistan’daki magazin dergisi Story’ye kapak oldu. Çekimler Karadağ’daki Portonovi’de gerçekleşti. Emina kariyerinden, yeni projelerinden bahsetti.

BİSİKLETLE AİLE TURU

Alpin-Hikmet Albayrak, Amerika Los Angeles’ta. Çocukları Kerim ve Kaan ile tatil yapıyorlar. Önceki gün Santa Monica Beach’teydiler. Oğlanları bisikletin arkasına oturtup ailece sahilde tur attılar.

"BENİ KURTARACAK"

Ajda Pekkan’ın önceki akşam Kuruçeşme Açıkhava’da verdiği konseri izlemeye gelenler arasında kardeşi Semiramis Pekkan da vardı. Ajda şunları söyledi: “Bazen bana hayatımı anlatıyorlar, duydukça; başım dönüyor! Deseler ki ‘Yeniden yapar mısın?’ Allah korusun! Mümkün değil. Deli gibi hayat. Kardeşim ‘Yüzünü bile göremiyorum’ diyor. O yüzden sürekli Facetime yapıyoruz. ‘Seni kurtaracağım bu hayattan’ diyor. Birileri beni çekip kurtarsın!”

YAZLIK ŞARKI

Funda Arar yeni şarkısı ‘Virane Gönlüm’ü müzikseverlerle buluşturdu. Semicenk ile seslendirdiği ‘Al Sevgilim’in ardından yenilediği tarzıyla iddialı gelen Arar “Yenilikleri takip etmek gerektiğine inanıyorum. Zaten oturmuş belli bir tarzım var. Sanatçının çizgisini bozmadan zamanı yakalayan çalışmalar yapması önemli” dedi.

MÜSLÜM GÜRSES İLE ZAMANDA YOLCULUK

Maximum Uniq Açıkhava’nın ev sahipliği yaptığı ‘Müslüm Gürses Şarkıları-Senfonik’ projesi geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Ayta Sözeri, Erkan Kolçak Köstendil, Burak Sevinç, Sitare Akbaş ve Zeynep Avcı sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Köstendil, “Hepimiz kıpır kıpırız” dedi. Ayta Sözeri “Müslüm Gürses aşkımızı anlatan adam” diye konuştu. Cengiz Baltepe yönetimindeki 30 kişilik senfoni orkestrası ayakta alkışlandı.

HANIMCILIK KAZANACAK

İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli 2021’de nikah masasına oturmuştu. Mavi tura çıkan çift ıssız koyların tadını çıkarıyor. İdo, Influencer olan eşine tatilde yardım etmeyi ihmal etmiyor. Sosyal medyada ürün tanıtımı yapan eşinin fotoğraflarını çekiyor. Bu pozlara takipçileri “Hanımcılık kazanacak” diye yorum yaptı.

KANKALAR TATİLDE

Sosyetik güzel Nazlı Yazıcı Sert ile oyuncu Aslı Tandoğan şu sıralar pek sıkı fıkı! Birlikte tatile çıktılar. Yalnız değil ama! Çoluk çocuk, cümbür cemaat. Nazlı’nın eşi Kaan Sert, oğlu Ünsal, kızı Peri, Aslı’nın kocası Cahit Tan Yeşilda, çocukları Arya ve Atlas hep birlikte Çeşme’deler.

YENİ BİR AŞK YENİ BİR HEYECAN

Hem sunuculuk yapan hem de Estesante Clinics’lerin sahibi olan Şebnem Demir yeni bir aşka yelken açtı. Sevgilisi hiç de yabancı değil. Daha önce Gülben Ergen ve Aydan Şener ile birliktelik yaşayan Burak Törer. Bu ilişkinin 4 ay önce başladığı söyleniyor.

BÜYÜK CESARET

Merve Boluğur iki hafta önce Cahide Alaçatı’da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olmuş, ‘Şşşşttt’ isimli şarkısını seslendirmişti. Performansı beğenilmeyen Boluğur sosyal medyada alay konusu olmuştu. Bu durumun kendisini yıldırmadığını söyleyen Boluğur, ilk kez Nişantaşı’ndaki bir mekanda sahne alacağını söyledi. Boluğur “Orada sesimle oynanmış. Hevesim asla kırılmadı. Sizi sahneme beklerim” dedi. Merve Boluğur’un sahne ücretinin 25 bin TL olduğu öğrenildi.

HIRKASIZ ÇIKMIYOR

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘Sadakatsiz’de ‘Derin’i oynayan Melis Sezen final sonrası tatile çıkmıştı. İstanbul’a dönen Sezen önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. “Temmuza geldik ama yaz başlamadı. Akşamları çıkarken hala hırka giyiyoruz” diyen Melis Sezen’e Arap turistler büyük ilgi gösterdi.

SÜRPRİZ ZİYARET

Kanal D’deki ‘Camdaki Kız’ın ‘Feride’si Nur Sürer sezon sonunda diziden ayrılmıştı. Marmaris-Selimiye’deki yazlığında tatil yapan Sürer’in dün sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Dizide kızı ‘Nalan’ı canlandıran Burcu Biricik rol arkadaşını görmeye gelmişti. İkili birlikte mutluluk pozları verdi. 

SEVGİLİSİ HIZLI ÇIKTI

Didem Sarı çocuklarının babası İzzet Antebi’den Ekim 2021’de sürpriz şekilde boşanmıştı. 12 yıllık evliliğin ardından İzzet Antebi oyuncu Tuvana Türkay ile aşk yaşamaya başlarken, Didem Sarı da kalbini kaptırdı. Adını açıklamak istemediği erkek arkadaşı ile çok ama çok mutlu. Öyle ki sevgilisi Didem Sarı’nın doğum tarihini (03/09/1982) boynuna dövme yaptırdı. Bu ilişki daha çok yeni ancak anlaşılan beyefendi bir o kadar hızlı!

KASKSIZ OLMAZ

Başakşehirspor teknik direktörü Emre Belözoğlu önceki gün motosikletine atlamış, tura çıkmıştı. Bebek civarında trafik çevirmesine takıldı. Tüm evrakları tam olan Emre, kasksız motor kullanmadığını, kurallara da uyduğunu söyledi.

UYKUSUZ BIRAKTI!

Nesrin Cavadzade pazartesini salıya bağlayan gece yarısı sürpriz yaptı! Bu fotoğrafını Instagram’da paylaşıp altına “Kendini övmek legal olmalı” notunu düştü. Uykuları kaçan hayranları, oyuncuya hem Twitter hem de Instagram’da iltifat yağdırdı.

'BIRAKAYIM DİYORUM'

Nilüfer önceki akşam Harbiye Açıkhava’da sevenleriyle buluştu. Üç yıl aradan sonra Harbiye’de konser veren Nilüfer’e, beş bin kişilik bir koro eşlik etti. Şarkıcı “Üç sene ara verdim, heyecanlıyım. Bazen bu işleri bırakayım diyorum ama sizi görünce vazgeçiyorum. Her konser öncesi böyle söylesem de konser sonrası sizin enerjiniz beni bundan vazgeçiriyor” dedi.

SENFONİK RAP

Rap müziğin başarılı ismi Gazapizm, Orhan Şallıel yönetimindeki 100 kişilik senfoni orkestrasıyla birlikte 6 Ağustos’ta Maximum Uniq Açıkhava’da müzikseverlerle buluşacak. Gazapizm ve Şallıel provalara başladı. Gazapizm “Bu orkestrayla sahne almak heyecan verici” dedi.