LİDER MAGAZİN’LE 'PAZAR' SÜRPRİZİ

Lider Magazin, ünlülerin dünyasından dikkat çeken detayları, sürprizleri ve dopdolu içeriklerle magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Ayrılanlardan barışanlara, yeni bir aşka yelken açanlara kadar birçok ünlü ismin hayatındaki sürpriz gelişmeleri sizler için derledik…

KIZIYLA YÜZDÜ OĞLUYLA SÖRF YAPTI

Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düztayan, Ocak 2016’da doğan Emir Aras ve Ağustos 2018’de dünyaya gelen kızları Alara’yla tatilde. Engin Altan Düzyatan dün kızıyla havuza girip şakalaştı. Oğlu ile de sörf yaptı.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ!

Neşet-Şirin Yalçın, İspanya’da. Balear adalarında hem tatil hem de çifte kutlama yapıyorlar. 11 Temmuz’da sosyetik güzelin doğum günü vardı. Önceki gün de evlilik yıldönümleriydi. Dile kolay; 25 yılı geride bıraktılar!

GICIK VE SIRDAŞ!

Derin Mermerci, bayramı ablaları Yosun Reza ve Tansa Ekşioğlu ile Yunan adalarında geçirmişti. Geçen çarşamba Yosun’un doğum günüydü. Ailece şarkılı, danslı kutlama yaptılar. Derin 47 yaşına basan Yosun için “Bazen beni gıcık etse bile (şaka şaka) varlığına her salise şükrettiğim sırdaşım” dedi.

DURMAK YOK

Sıla yeni albüm sonrası konserlerine hızlı başladı. Kerki Solfej’in organizasyonu ile bayramı boş geçmedi. Altınoluk, Çeşme ve Bodrum’da hayranlarıyla buluştu. Popçu, 20 Temmuz’da İstanbul Cityfest Parkorman, 6 Ağustos’ta ise Marmaris Amfitiyatro’da konser verecek.

ÜNLÜ ŞANSI

Hazar Ergüçlü üç yıldır birlikte olduğu yönetmen Onur Ünlü ile KKTC Viva Otel’de sahne alan Ziynet Sali’yi dinlemeye gitti. Ergüçlü, Sali’yi dinlerken Onur Ünlü kumar oynadı. Kısa bir süre sonra makinede ‘jackpot’ yapan ve 200 bin TL kazanan Ünlü, sevinçten çığlık attı.

HAYALİ OYUNCULUK

Feyza Aktan, Özcan Deniz ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Bu fırtınalı dönemi geride bırakan Feyza Aktan tatile çıktı. Sahilde verdiği pozu paylaşan Feyza Aktan oyunculuk yapmak istediğini söylemişti. Bu kareyle de film ve dizi yapımcılarına göz kırpmış oldu.

ÖNCE DENİZ SONRA SELFIE

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil önceki gün Çeşme’deki The Beach of Momo’da görüntülendi. Kısa bir süre denize giren Yasmin Erbil, çıktıktan sonra önce kurulandı, ardından hemen telefonunu alıp bol bol selfie çekti.

ŞIK VE CESUR

Simge tüm bayramı çalışarak geçirdi. Dört gün boyunca sırasıyla Alaçatı, Antalya, Mersin ve son olarak da Kıbrıs’ta sahneye çıktı. Toplamda 180 bin lira kazandı. Bayramın son günü Kıbrıs Salamis Bay Conti Resort Hotel’de sevenleriyle buluşan Simge, şık ve cesur sahne kıyafetiyle büyük beğeni topladı.

KRALİÇE ARTIK YALNIZ

2021 Miss Türkiye Üniversite Güzeli Cemrenaz Turhan ile milli futbolcu Yusuf Yazıcıoğlu, geçen nisanda aşk yaşamaya başladıklarını ilan etmişti. Haziranda Göcek’te tatil yapan sevgililer ayrıldı. Aşk dolu karelerini de sosyal medya hesaplarından sildiler.

BALAYINA KOMŞUDA DEVAM

Oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers’ta forma giyen Cedi Osman, Makedonya’da nikah, Çeşme’de düğün yapmıştı. Balayına devam eden çiçeği burnunda çift, Çeşme’nin tam karşısındaki Yunan adası Sakız’a geçti. Kanbolat Görkem, Selim Bayraktar ve Emel Karaköse ile birlikte tatil yapıyorlar.

AŞK TATİLİ

2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan ile Selami Şahin’in şarkıcı oğlu Lider Şahin’in aşkları doludizgin devam ediyor. 10 Temmuz’da 26 yaşına giren Ecem Çırpan sevgilisinden sürpriz bir hediye aldı. Lider Şahin romantik bir tatil organize etmişti. Çiftin bu tatilde verdikleri aşk dolu pozlar sosya lmedyada beğeni yağmuruna tutuldu.

HASTANEDEN SAHNEYE

Funda Arar, bayramın dördüncü gününde Bodrum Bardakçı koyundaki Azka Otel’de sahne aldı. Konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Arar, “Sağ gözüm iltihap kapmış hastaneye gittik, ilaç verdiler. Konsere herhalde gözlükle çıkacağım dedim ama bugün biraz daha iyiyim” dedi. Arar sahnede muhteşem bir performansa imza attı.

BODRUM'A GELDİ

Oyuncu Irmak Ünal, geçen yıl radikal bir karar alıp 2017’de boşandığı Emre Karabacak’tan olan çocukları Kayla ve Vadi ile Bali’ye yerleşmişti. Ünal, bayram tatili için Bodrum’a geldi. Kırmızı bikinisiyle poz veren oyuncunun temmuz sonuna kadar Türkiye’de kalacağı öğrenildi.

KARIŞTIR YAKIŞTIR

İngiliz model Emily Ratajkowski (31) kendi mayo firması Inamorata’nın ürünlerinin tanıtımı için kamera karşısına geçti. Ünlü model, ürünlerinin farklı bikini alt ve üstleriyle karıştırılarak da kullanılabileceğini gösterdi.

KLASİKTEN YANA

ABD’li model Hailey Bieber (25), Victoria’s Secret’ın yeni iç giyim koleksiyonunu tanıttı. Klasik balenli kalıp ve desenli penye türünden tasarımlar giyen Bieber, artık sürdürülebilir üretime dikkat ederek alışveriş yaptığı için marka ile çalışmaktan memnun olduğunu söyledi.

ABD PAZARINDA

Avustralyalı pop efsanesi Kylie Minogue (54), kurduğu şarap markasını ABD’de de satmaya başladı. Şarapları içinde en sevdiği rose şişesinden bir kadeh ile kutlama pozu verdi. Minogue’un markası şimdiye kadar dünya çapında 5 milyon şişelik satış yaptı.